sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viledan rättejä moneen lähtöön.


Sain Buzzadorilta jälleen testattavaa kotiin, tällä kertaa Viledan mikrokuitusiivousliinoja. Rättejä löytyi moneen eri tarkoitukseen: keittiöön, kylpyhuoneeseen, ikkunoille, kosketusnäytöille ja yleisliina joka paikan siivoukseen. Kaikki olivat erinäköisiä ja erivärisiä, joten eri käyttökohteet on helpompi muistaa. :) Buzzador muisti myös ylimääräisillä siivousliinoilla, joita sai jakaa testiin kavereille.

Parasta tässä testikerrassa oli se, että liinojen testaus pakotti siivoamaan paikkoja! :D  Tuli hinkattua mm. kylpyhuoneen kaakelit ja saunan ovi, johon en ollutkaan koskenut kahteen vuoteen - ja siltä se kyllä näyttikin. Tähän mennessä minun siivousvälineet on olleet aika kehnoja, pääasiassa ihan niitä tavallisia tiskirättejä... Hinkkaahan niilläkin, mutta ehkä helpommallakin voisi päästä?Liinoista suosikkejani olivat ikkunaliina, keittiöliina ja kosketusnäytön puhdistukseen tarkoitettu liina. Ikkunaliina toimi luvatusti, eikä jättänyt peileihin ja saunan oven lasi-ikkunoihin raidan raitaa, eikä varsinkaan sitä ärsyttävää nukkaa. Siistiä tuli pelkällä kostutetulla rätillä muutaman kerran pyyhkäisemällä. Aika vaivatonta!

Keittiöliinassa parasta oli rätin toinen puoli, jossa oli "harjakset", jotka auttavat sitkeämpien likojen poistoon. Erityisesti induktiotasolle jää ruuanlaiton jälkeen joskus ruokakökkösiä, joita saa sitten kuivamisen jälkeen hinkkailla ihan urakalla. Tästäpä apu! Liina on myös sen verran kestävän oloinen, että se on käyttöikä on varmasti pitkä. Yksittäisiä sieniliinoja saa olla uusimassa jatkuvasti, koska ne likaantuvat nopeasti, alkavat haista ja lopulta hajoavat... Tämän rätin uskaltaa heittää pyykinpesukoneeseenkin, mikä lisää hygieenisyyttä.


Puhelinten ja iPadin näytöt on meillä jatkuvasti aika järkyttävän näköinen valoa vasten katsottuna. Rasvatahrat eivät lähde oikein millään pois, mutta näytöille tarkoitetulla "Pad" -liinalla ei montaakaan kertaa tarvinnut pyyhkäistä tahroja pois. Toimii!


Mikrokuituliinat ovat perinteisiä sieniliinoja selkeästi tehokkaampia putsaajia. Hinkkaamista (ja hikeä) tarvitsee selvästi vähemmän, mikä tekee siivoamisesta mukavampaa ja helpompaa. Viledan liinoissa mukavana ominaisuutena oli liinojen laatu, kestävyys ja mahdollisuus pestä niitä myös pyykinpesukoneessa. Näin ollen tällaisten rättien käyttö tulee pidemmän täälle myös edullisemmaksi ja ympäristölle paremmaksi ratkaisuksi.

Buzzadorina voi saada aika ajoin kutsuja erilaisiin kampanjoihin. Jos haluaa osallistua kampanjaan ja pääsee siihen mukaan, saa kotiin testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tuotteesta on testauksen lisäksi tarkoitus levittää tietoa mm. ystäville ja tuttaville buzzaamalla eli keskustelemalla heidän kanssaan tuotteesta, tai kertomalla tuotteista omassa blogissa. Jos haluat liittyä Buzzadoriksi, onnistuu se täällä (klik!) Värvääjäksi voi laittaa minut, käyttäjätunnukseni on Saara294. Suosittelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...