torstai 28. marraskuuta 2013

Hirrrrrvee kiire.

Töitä voisi tehdä tähän aikaan vuodesta kellon ympäri. Kaikki kokeet pitäisi ehtiä pitää (ei toki kukaan pakota), valmiiksi pitäisi saada erityisopetuksen paperihommat ja ne arvioinnithan kolkuttelee jo nurkan takana... Ensimmäiset arvioinnit tuntuu aika kamalilta tehtäväksi. Miten sitä nyt oikeasti osaisi jotain kuvistakin arvioida? Onneksi mulla on ihanan pieni luokka. :)


...Niin, ja olisi sitten itsenäisyyspäiväjuhla ja sinne harjoiteltavat tanssit (APUA!). Olisi myös ensimmäinen joulujuhla ja siihen liittyvät velvoitteet ja esitykset harjoiteltava. Oppilaskunnankin kanssa pitäisi ehtiä vielä sitä ja tätä... Niin, ja sitten olisi se kaikki muukin elämässä: pitäisi ehtiä harrastaa ja joskus vaikka siivotakin kotona, joulukortitkin pitäisi tehdä pian. No mutta, eipähän lopu ihmisellä tekeminen.

Tuo edellisessä postauksessa mainittu sähkökatkohan oli täällä meillä päin sitten hieman pidempiaikainen. En tullut maanantaiaamuna töihin lähtiessä edes ajatelleeksi, että koulumme sijaitsee alueella, joka on todennäköisesti vielä maanantainakin sähkötön. Olihan se.

Hetken aikaa mietin jo koulun pihaan kurvatessani, onko tänään edes maanantai? :D Koulu oli pimeä ja lämpötilakin oli selvästi laskeva. Suunnitelmat muuttuivat. Ei tanssittu liikuntatunnilla valssia. Ei näytetty tehtävien vastauksia dokumenttikameralta. Ei opekaan tarkastunut tietoa Googlesta. Ei käyty välitunnillakaan, jotta ovien aukomisesta ei lämpötila tippuisi pakkaselle. Onneksi meillä sentään vessat toimi ja lämmin ruokakin saatiin keskuskeittiöltä. Olihan se erilainen työpäivä ja hauska kokemus, mutta onneksi se jäi meidän koululla vain päivän mittaiseksi. Moni oppilas oli tosin pitkälle viikkoon ilman sähköjä...

Kiireestä huolimatta olen ehtinyt jo laitella joulua meille kotiin. Laittelin ehkä juurikin siksi, kun aina on niin kiire, että voisi joulukin melkein hurahtaa ohi. Nyt on valoja siis jo viriteltynä ja joitain joulumaisia koristeitakin paikallaan. Jos vain ehtisi, niin voisi vaihtaa kesäiset Elsa Beskowin kalenterikuvat noihin talvisiin. Ensimmäiset joulutortutkin tein töihin viemisiksi. Kyllä se tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...