lauantai 4. toukokuuta 2013

Maksimaalista urheilua.

Sain Buzzadorina testattavakseni laatikollisen Maximin tuotteita. Tuotteita oli monenlaista sorttia: energiapatukoita, urheilujuomajauhetta ja -tabletteja, proteiinipatukoita, palautusjuomia ja -patukoita, sekä juomapullo. Itse olin kampanjan alkaessa pitkään kipeänä, joten testaajaksi päätyi myös kuntosalilla ahkerasti käyvä mieheni. Kaikki tuotteet tulikin testattua! :)En ole itse ollut kovin suuri proteiinipatukoiden ystävä. Joskus yritin syödä jonkun merkkisiä patukoita (muistaakseni Pro-fx) välipaloina, mutta ne olivat niin pahan makuisia, että nieleminen oli työn ja tuskan takana. Ei kiva kokemus ollenkaan, siihen loppui se kokeilu. Olin siis hieman epäileväinen tuotteiden suhteen. Mutta ei auta, rohkeasti kokeilemaan! :)

Maxim Energy bar -energiapatukat on tarkoitettu ennen harjoitusta energiaa antamaan, suoritusten välissä tai välipalana. Patukat jakoivat mielipiteitä. Caramel & choco oli makuna ok, mutta sweet & salty oli miehen mielestä täysin syömäkelvotonta ja yksinkertaisesti aivan kamalan makuista. Sen sijaan miehen kaveri popsi patukan mielellään, vaikka sanoikin, ettei suolapähkinä oikein käynyt makuun. Makuvalikoimasta löytyy myös laktoositon vaihtoehto, Crunchy Cookie.

Juomapuolelta löytyi testattavaksi ennen suoritusta ja suorituksen aikana käytettäviä Maximin urheilujuomia. Maxim Hypotonic Sports Drink -urheilujuoma oli jauheen muodossa, makuna lemon & lime ja Maxim Total Hydration -poretabletteina. Nämä tuotteet olivat omat suosikkini! Erityisesti jauhe on kätevää, koska siitä voi sekoittaa haluamansa määrän juomaa, joko juomapulloon tai pelkän lasillisen. Molemmat maut olivat hyviä ja näitä voisin ehdottomasti ostaa testailun jälkeen uudestaan ylläpitämään nestetasapainoa urheilusuoritusten aikana. Tykkäsin! :)

Maxim Recovery Bar -palautuspatukoiden koostumus tukee erityisesti harjoittelun jälkeistä palautumista. Makuvalikoimista löytyy caramel & hazelnut ja banaani. Molempien patukoiden maku oli ok, mutta banaani oli pitemmän päälle aivan liian makea. Caramel & hazelnut on myös gluteeniton, joten tässä vaihtoehto myös keliaakiloille. 

Testattavana oli myös hieman pienempiä patukoita (35 g). Maxim After Training Bar -proteiinipatukat soveltuvat välipalaksi tai palautumiseen treenin jälkeen. Nämä patukat olivat miehen suosikit ja erityisesti makuvaihtoehto dark chocolate oli sellainen, jota voisi ostaa testin jälkeen uudestaan.


Testattavana oli myös Maxim Recovery Drink -palautumisjuomia mansikan, suklaan ja vaniljan klassikkomauissa. Itse en ole koskaan tykännyt tällaisista palautumisjuomista - johtuu ehkä siitä, etten juuri tykkää pirtelöistä tai esim. kaakaosta juomana. Mutta miehelle upposi nämäkin! Juomat ovat vähälaktoosisia, gluteenittomia ja rasvattomia. Pakkaus on kätevä, koska siinä on korkki ja se on helppo juoda esim. kuntosalilta kotiin ajaessa. Suklaa oli makuna ehdottomasti paras ja sitä voisi ostaa testin jälkeenkin. Vanilja oli hieman imelä, mutta toimisi silloin tällöin hyvänä vaihteluna suklaalle. Mansikka sen sijaan oli aivan liian imelä ja teollisen makuinen. 

Maximin tuotteista lisää ja paljon muuta löytyy nettisivuilta: www.maximsports.fiBuzzadorina saa aika ajoin kutsuja kampanjoihin. Jos haluaa osallistua kampanjaan ja pääsee siihen mukaan, saa kotiin testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tuotteesta on testauksen lisäksi tarkoitus levittää tietoa mm. ystäville ja tuttaville buzzaamalla eli keskustelemalla heidän kanssaan tuotteesta, tai kertomalla tuotteista omassa blogissa. Jos haluat liittyä Buzzadoriksi, onnistuu se täällä (klik!) Värvääjäksi voi laittaa minut, käyttäjätunnukseni on Saara294. :)

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja itsekin olen ilmoittautunut Buzzadoriin mutta yhtää kampanjaa en ole onnistunut vielä saamaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...