keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Porkkanakakkua.

Blogi elää suuressa hiljaisuudessa, koska ihmisellä ei millään riitä vuorokaudessa tunnit! Onneksi aurinko on alkanut näyttäytyä aamuisin, joten sieltä päästä saa usein vuorokautta "venytettyä". Tänäänkin heräsin 6.30, vaikka herätys oli vasta yhdeksältä. No, nyt alkaa kuitenkin kiireissä helpottaa, koska pitkällisen työn tuloksena sain GRADUNI vihdoin VALMIIKSI! Väistämätöntä on siis se, että ehkäpä jo ensi kuussa minulla on maisterin paperit kourassa. Niitä oikeitakin töitä täytyy ruveta siis etsiskelemään. Syksyllä pitäisi minunkin olla ihan oikea ope ja vastuussa ihan oikeasti kaikesta. Hieman pelottavaa, mutta toisaalta odotan töiden alkua tosi paljon. Erityisesti odotan käsityötunteja... Mulla on niin paljon ideoita! :)

Joku aika sitten leivoin porkkanakakkua. Idea lähti siitä, kun opettajanhuoneessa oli kirjaesittelijän tarjoamaa kakkua ja se oli niiiiiin hyvää. Tästä ei tullut aivan samanlaista, mutta hyvää kuitenkin. Reseptinä käytin Pirkan reseptiä, joka löytyy täältä (klik!). Koko kakku hävisi, joten näytti kelpaavan... Tätä täytyy tehdä toistekin.


Gradun viimeiset kappaleet valmistuivat teen voimalla. Löysin kaupasta Muumi-teetä, johon en ole jostain syystä aiemmin törmännyt. Ei nämä varmaan mitään uusia ole, mutta ei vain ole osunut silmään. Mutta kuinka hauskoja! Pikku-Myytä aivojen jumitustiloihin, Muumimammaa uupumukseen, Muumipeikkoa epätoivoon ja söpöstelyteetä mustiin silmänalusiin... Toimii! Näin ainakin haluan uskoa. Ainakin se gradu valmistui, jos ei muuta. Nämä herkkuteet taitavat päästä myös pajalle mukaan. Pajan uusimmat kuulumiset löytyvät täältä. (klik!)...olihan noita teelajeja jo ennestään aika paljon, mutta aina mahtuu joukkoon jokunen uusi maku! :)

11 kommenttia:

 1. En oo koskaan törmännyt muumiteehen, täytyypä seuraavalla kauppareissulla napata mukaan, on sen verran ihania jo nuo paketit :)

  Onnea gradun valmistumisen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuskin maku on noissa muumeissa sen kummoisempi, mutta pussit on kivoja! :D

   Poista
 2. Nam porkkanakakkua ♥ Ja ihanaa muumiteetä! Noita täytyy kokeilla :)

  ♥ Leetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkakakkua tekisi taas mieli, taidan tehdä pääsiäisenä uusintaversion! :)

   Poista
 3. Siis mä just tänään mietin, että eikö mun lukulista taas päivitä blogeja, kun ei sua oo pitkään aikaan näkynyt siellä... =) Onnea gradusta, se on kyllä varmasti iso asia kun sen saa valmiiksi (ite en oo koskaan tehny).

  Porkkanakakku on nam, mutta mä en tykännyt noista Muumi-teejutuista. Mut makuja on monia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on tullut pidettyä taukoa! Opintoihin liittyvää blogia on ollut pakko päivittää, niin se vähäinen vapaa-aika on mennyt sinne. :/ Mutta täällä taas, sen minkä ehtii! :) Eniten ihastuin noissa Muumeissa noihin pusseihin, maku ei tosiaan välttämättä ole sen erikoisempi... :D

   Poista
 4. Isot onnittelut suuren työn loppuunsaattamisesta! Ja voikun tuo porkkanakakkukin on niin törkeän herkullisen näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä pitää hieman odotella, että saa maisterin paperit näppeihin. Mutta loppusuoralla jo ollaan! :)

   Poista
 5. ONNEA GRAGUN JOHDOSTA! Kaapista löytyy paketti muumiteetä..maistamatonta mutta ihanaa olisi tuo porkkanakakkukin...=)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...