torstai 3. tammikuuta 2013

Buzzaus: Dove pure&sensitive

Mikä on Buzzador ja mitä on buzzaus?
 
Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. 300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen sekä internetissä että kasvotusten.
 
Buzzadorina saa aika ajoin kutsuja kampanjoihin. Jos haluaa osallistua kampanjaan ja pääsee siihen mukaan, saa kotiin testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tuotteesta on testauksen lisäksi tarkoitus levittää tietoa mm. ystäville ja tuttaville buzzaamalla eli keskustelemalla heidän kanssaan tuotteesta. Jos haluat liittyä Buzzadoriksi, onnistuu se täällä (klik!) Värvääjäksi voi laittaa minut, käyttäjätunnukseni on Saara294. :)
 
Mitä sain testattavaksi?
 
Olen ollut mukana Buzzadorina jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt pääsin ensimmäiseen kampanjaan mukaan. Sain testattavakseni Doven Pure & Sensitive kosteusvoidetta, itselleni ison purkin ja pienet näytepakkaukset jaettavaksi kavereille.
 
Dove Pure & Sensitive kosteusvoide on suunniteltu erityisesti herkän ihon hoitoon ja kosteutukseen. Hajusteeton ja alkoholiton Dove Pure & Sensitive kosteusvoide sisältää myös ainutlaatuisen DeepCare Complex –teknologian, joka auttaa hoitamaan ihoasi syvemmältä. Tuote on dermatologisesti testattu.
 
Lähtökohdat testaukselle?

Minulla on atooppinen iho, mikä aiheuttaa omat haasteensa ihon hoitoon. Erityisesti tähän aikaan vuodesta iho on niin järkyttävän kuiva! Pahimpina päivinä ihoa kutittaa ja kiristää joka paikasta - haaveilenkin toisinaan sellaisesta kokovartalorasvakylvystä. :)

Olen saanut vuosien varrella ihoni välillä todella huonoon kuntoon käyttämällä vääriä tuotteita. Luulin todellakin, että minulle riittäisi "markettirasvat" ja käytin pitkään esimerkiksi Lumenen herkälle iholle tarkoitettuja rasvoja ym. tuotteita, jotka olivat kuitenkin melko hintavia. Eräs talvi olin sitten siinä pisteessä, että ihoni näytti aivan kamalalta ja esimerkiksi silmäluomeni olivat haavaumilla kuivuuden vuoksi. Käyttämistäni tuotteista tuntui olevan enemmän haittaa kuin hyötyä! Mikään ei tuntunut auttavan, kunnes eräs ystäväni tyrkkäsi käteen purkin apteekin rasvaa. Siitä päivästä alkaen minä ja Orionin Ceralan olemme olleet parhaat ystävät, enkä ole tarvinnut mitään toista tuotetta. :)

Ja millainen tuote sitten oli mielestäni...?

Oman ihoni melko hyvin tuntien, suhtauduin Doven tuotteeseen hieman epäilevästi. Koska tämä aika vuodesta on pahinta kuivuuskautta, kutiseva ja kiristävä iho ei tuntunut houkuttelevan. Päätin kuitenkin laittaa itseni koekaniinin rooliin ja testata Dovea vakiorasvani rinnalla. Kroppa siis puoliksi, toiselle puolelle toista ja toiselle puolelle toista. Ja tässäpä havainnot Dovesta:
 
Plussaa:
- miellyttävä tuoksu (hajusteeton)
- tuote imeytyy nopeasti
- ei tahmaa
- jättää ihon pehmeäksi
- soveltuu myös kasvoille
- soveltuu kasvojen puhdistukseen!

Miinusta:
- aiheutti kuivimmissa paikoissa pientä kirvelyä
- vaatii rasvaamista usemman kerran päivässä
- ei saa aikaan pitkäaikaista kosteutusta

Todettua tuli siis se, että atooppinen iho tarvitsee kosteutukseen järeämpiä aseita. Dove kyllä kosteutti ihon hetkellisesti hyvin, mutta rasvaa tuli laittaa aina uudestaan ja uudestaan. Esim. Ceralanilla rasvaus riittää harvemmin, koska rasvassa olevat keramidit estävän veden liikaa haihtumista. Kesällä kun iho voi paremmin, tämä saattaisi olla kuitenkin hyvä kevyt kosteustuote iholle - täytyy muistaa kokeilla!

Dove toimi mielestäni vartalon rasvauksen sijaan ehkä jopa paremmin kasvoilla. Toisinaan nimittäin Ceralanin tapaiset rasvat ovat kasvoille liian rasvaisia ja kiireisinä aamuina kaipaisi kasvoille jotain nopeasti imeytyvää. Tähän tarkoitukseen Dove voisi sopia. Minulla Doven voide tosin aiheutti pientä kirvelyä, mikä palautti mieleen huonot kokemukset markettituotteista.
 
Mutta sitten se paras juttu: juolahti nimittäin mieleen testata voidetta kasvojen puhdistukseen. Välillä naama on niin kuiva, ettei millään haluaisi puhdistaa sitä meikinpuhdistusaineille, koska ne tuntuvat suorastaan imevän kaiken kosteuden pois. Toisinaan olen kokeillut puhdistaa ihoa perusvoiteilla, mutta useimmat niistä ovat niin rasvaisia, etteivät sitten lähde kasvoista pois ollenkaan. Tähän Doven kevyt koostumus olikin ihan parasta! Voide poistaa hellävaraisesti meikit ja lähtee lämpimällä vedellä pois. Iho jää kuitenkin mukavan kosteutetuksi. Taidankin käyttää loput purkistani tähän tarkoitukseen! Ja parasta tässä tapauksessa on tuotteen hinta, koska voide ei maksa kaupassa kuin muutaman euron.
 
Oletko sinä käyttänyt Doven tuotteita? Millaisia kokemuksia sinulla on?

2 kommenttia:

  1. täällä kans taistellaan atopiaa vastaan apteekkituotteilla. tällä hetkellä käytetään decubalia.
    doven tuotteista olen käyttänyt suihkusaippuoita itsellä. ihan kivoja tuoksuja. tuosta kasvonpuhdistuksestasi tuli mieleen, että rasvan voiskin taas ottaa suihkusaippua käyttöön, kun iho kitisee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla tota kasvojen puhdistukseen. Mulla on tosi kuiva iho varsinkin talvisin, eikä ole meinannut löytyä sopivia tuotteita.

    -Hanna

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...