sunnuntai 25. marraskuuta 2012

salaisen jouluystävän 2.paketti!

Nyt vihdoin pääsen kirjoittelemaan! Olin poissa kotoa hetkisen ja sillä aikaa postissa olikin tullut kiva yllätyspaketti salaiselta jouluystävältäni. Ja katsokaapas, mitä kivaa sieltä taas tuli! :)


Paketin sisältä paljastui todella kaunis jouluaiheinen pyyhe - tälle löytyy pian paikka leivinuunin kyljestä! Ajattelin, että joulukuu kun vaihtuu, laitan joulujutut (kuusta lukuun ottamatta) paikoilleen. Lisäksi paketista löytyi vielä punainen sydänpannulappu, sekä piparimuotit ja kaksi suklaatikkaria. :)


En ole varmaan ainut, jolla on joulutunnelma vielä hieman hukassa? En mahda sille mitään, että tämä KARMEA SÄÄ tekee joulutunnelmoinnin hieman hankalaksi. Huomenna kuitenkin pitäisi pistää parastaan joululaulujen muodossa - näinköhän saan tunnelmasta kiinni?

Tuntuu jotenkin väärältä, että pitäisi pian alkaa askarrella joulukortteja (kiire tulee taaaas!). Nytkö muka, keskellä SYKSYÄ? Tulis edes hieman kylmemmät kelit, niin voisi luulla talven olevan edes tulossa. Nyt ulkona ollessa voisi olla yhtä hyvin vaikka maaliskuu ja kesä vielä edessäpäin...

En ole vielä edes päättänyt tämän vuoden joulukorttimallia, taidan tehdä jotain kaavoista poikkevaa ja järkyttää sukulaiseni. Jos ottaisi kuvan meidän vesiheinää puskevasta kasvimaasta, printtaisi niitä kuvia läjän ja kirjoittaisi vaikka Lämmintä joulumieltä. Ne olis sellaisia realistin joulukortteja.

Onneksi mulla on ihan huippu salainen jouluystävä, joka kuitenkin piristää mua paketeillaan! :) Kyllä se joulufiilis vielä tulee meidänkin tupaan... viimeistään jouluaattona kirkossa, se on takuuvarma juttu.

2 kommenttia:

  1. Säätiedotus lupasi lunta tulevalla viikolla ja sitä "tiedottajaa" haluan uskoa :D

    VastaaPoista
  2. Samaa mietin itsekin joulukorttien kanssa ja tänä vuonna teen itse osan joulukorteista ja loput ostan. Kaikkea ei tartte keritä tehdä itse ;)

    Kurkkaathan minun blogiini, http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...