tiistai 13. marraskuuta 2012

Minne se oikein katosi?

Blogi on ollut aivan jäissä koko syksyn ajan! Nyyyyh. :/ Nyt tulee sen vuoksi todella sekava postaus, asiaa vähän sieltä, vähän tuolta ja täältä. Ei päätä eikä häntää.

http://tn-opetus.blogspot.com
Tämän vuoden opinnot ovat todellakin verottaneet bloggailulle jäävää aikaa - ehkä hyväkin niin, jotta joskus tämäkin neiti valmistuisi ja ryhtyisi tekemään oikeita töitä, ihan jokaisena arkipäivänä.

Oikeasti olen kuitenkin bloggailut ja paljonkin, mutta aivan toisessa paikassa. Kaiken ylimääräisen ajan on vienyt opintoihini liittyvä blogi. Ajattelin ensin pitää sen yksityisenä portfoliona ja täältä erillisenä tai vain joidenkin ihmisten tiedossa olevana, mutta teenpä sittenkin toisin.

Täältä (klik!) se nyt siis löytyy. Käykää kurkkaamassa, mitä pajalla milloinkin tapahtuu! :) Blogin sisältö koostuu pääasiassa siis omista opinnoistani, sekä muista teknisen työn teemoista. Tarkoitukseni olisi jatkaa tätä uutta blogia myös tulevassa työssäni... kunhan ensin valmistun.

Olen vihdoin alkanut myös ahkeroida gradun eteen, jotta keväällä saisin paperit pihalle. Silputtu graduaineisto alkaa jo selkeytyä ja tulokset ovat (ainakin omassa päässä) jokseenkin selkeitä. Ei tästä maailmaa mullistavaa tutkimusta tullut (kuten ehkä joskus opintojen alussa kuvittelin), mutta jotain hyödyllistä uutta tietoa sentään. :) Tässä tämän hetkiset tunnelmat.


Neulontarintamalla on ollut opinnoista huolimatta erittäin aktiivista - ainakin kun ottaa huomioon minun taitoni tällä käsitöiden osa-alueella. Sain nimittäin valmiiksi elämäni TOISET villasukat! Kuvaa ei niistä nyt ole, koska sukat ovat väärässä kaupungissa. Tässä alla valmistumassa sukat nro 3. Oikeasti nämä sukat ovat olleet jo ainakin vuoden verran keskeneräisenä yöpöydän nurkalla. Näistä piti tulla joululahja viime vuonna, ehkä se tapahtuu vihdoin tänä vuonna. Jospa yrityksessä nro 3 onnistuisi se kantapääkin ilman yhtäkään virhettä. Vielä toistaiseksi virheetön kantapää on jäänyt haaveeksi...

Niin, joulu on todellakin kohta! Uskokaa pois! Kuorossa laulamme jo kovaa kyytiä joululauluja, koska joulukonserttiinkaan ei ole enää pitkä aika. Harmi vain, ettei ulkona ole ollenkaan jouluinen sää. Olihan sitä lunta hetkisen aikaa ilostuttamaan, mutta taas ne suli kaikki pois. :/ Tuossa villasukkakuvassa näkyy muuten hyvin myös minun opiskelijakämpän pettämätön sisustustyyli. Täällä kaikki on joko vuokranantajan tai sitten jotain tosi rumaa meiltä kotoa varastosta (tai mökiltä). Tuo päiväpeitto on mökiltä ja se on juuri niin ruma (eli ei yhtään minun makuun), että se sopii tänne kämppään just hyvin. :DJa arvaatteko mitä menin tekemään yksi aamu? En ikinä koskaan ole osallistunut radion kisailuihin, mutta yksi aamu menin päähänpistosta soittamaan Iskelmä radion aamukisaan. En edes kuuntele kyseistä kanavaa, mutta sinä aamuna ajattelin automatkalla kuunnella toista kanavaa...

En muista edes sen kisan nimeä, mutta pääsin läpi, hahahah! :D Ei tullut kisasta päävoittoa (joka oli ilmeisesti rahaa?), mutta sentään sain musiikkia lohdutuspalkinnoksi. Pari hyvää kappaletta tuolla oli, mutta suurin osa oli kyllä kaukana omasta musiikkimausta. En siis todellakaan kuuntele iskelmämusiikkia. Pitänee laittaa tuo levy kiertoon. :)

Kaikkea sitä ihmiselle juolahtaa aamuisin päähän.Viime aikoina on tullut tehtyä taas paljon kirpparilöytöjä. Jollain tapaa kirppareilla käynnistä on tullut jopa elämäntapa, en nimittäin muista ostaneeni koko syksynä yhtäkään uutta vaatetta. Sen sijaan kirppareilta on tarttunut mukaan hyviä vaatteita eurolla tai parilla. Tänään tein tyylilleni poikkeuksellisen oston, kun maksoin Seppälän neuletakista kirpparilla vitosen. Hieman liian kallishan se oli, mutta kun oli ihan uuden näköinen ja niin kivan värinen (pinkki, ylläri pylläri!), niin olihan se saatava.

Jokin aika sitten löysin Cittarista tällaiset tabletit, euron kipale. Tabletin oikealla puolella(?) oli tuollaisia muffinsseja, mutta meille sopi paremmin tablettien hillitty nurja puoli. Ratkoin vain pesuohjelaput pois nurjalta puolelta ja täydestä menee. Minusta ainakin. :) Saatiinpahan taas hieman väriä kyökkiin ja jotain suojaksi tuolle pöydälle, joka odottaa EDELLEEN käsittelyä. Tai lasilevyä. Tykkään kuitenkin tuosta puupinnasta tosi paljon, joten tuskin siihen tulee lasilevyä koskaan hommattua. Tuo käsittely tulisi kuitenkin tehdä, koska rasvatahroja tuo imee itseensä todella rumasti... :/


ps. Niin, ja tämä blogi jatkaa kyllä elämäänsä edelleen! :) Nyt vain on niin kiirettä...

5 kommenttia:

 1. Moikka Saara,
  Ihana kuulla sinun kuulumisia!
  Tsemppiä gradun rutistukseen!
  T,Kati

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo polkadot-alustat! Niin suloiset! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea villasukkaprojektiin! Ainakin näyttää olevan hyvällä alulla. :)

  VastaaPoista
 4. Kävin täälläkin kurkkimassa ja huomasin että sulla on mummun huusholli tuolla listasi loppupäässä :)
  Kuollut ja kuopattu, teepä pieni päivitys....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, jätin sen sinne "sun palaamisen toivossa"! :D Ja nythän mä sun uuden blogisi löysin, hyvä hyvä! :) Pitäiskin päivittää tuo lista, kaikenlaista vanhaa jääny tuonne roikkumaan..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...