lauantai 4. elokuuta 2012

Hämäyksiä.

Koska remonttilaina on käytetty loppuun ajat päivät sitten, tehdään remontti loppuun sillä rahalla, mitä silloin tällöin jostain irtoaa. Uutena remonttisuuntauksena olenkin keksinyt hämäämisen. Itseään (ja muita) voi siis hämätä luulemaan, että muutokset ovat todellisia muutoksia suurempia. Vanhan voi hämätä näyttämään uudelta, rikkinäisen voi hämätä näyttämään ehjältä, virheet saa peitettyä...
Tässäpä tämän päiväinen pieni hämäys työhuoneesta.


Nämä kaapit ovat sellaiset perinteiset (kamalat) lastulevykomerot, joita Suomesta löytyy monestakin asunnosta. Vaikka se ei kuvasta näy, ovat kaapit hieman kehnossa kunnossa, kuluneet ja rapistuneet, sekä hieman vinksottavat. Vetimet ovat "valkoiset" (eli keltaiset) muoviset, monella tuttua mallia uskoisin. :) Olin vannonut, että nämä kaapit saavat lähteä! Mutta eipäs sittenkään, on näistä vielä paremman puutteessa johonkin. Ja eihän näitä oikeasti mun työhuoneessa kukaan muu kattele kuin minä! Mutta pieni hämäys piti tehdä edes itseä varten, jotta näyttäis vähän kivemmalta!

Ikean vetimet 3,95e/2 vedintä - melkein ilmaista siis, sanoisin.Ja siinä, mun melkein uudet kaapit! :)

(Huomenna voisin kiinnittää tuohon oveen kahvan. :D)

5 kommenttia:

 1. Tosi hienot uudet vetimet! Se on aina yhtä uskomatonta miten pienellä muutoksella saa aikaan paljon isomman vaikutuksen! :) Tänään sain Little Big Things -blogista hingun lähteä hakemaan uutta suihkuverhoa kylppäriin, miksei sitä voisi Ikeasta samalla katsoa uusia vetimiä keittiön kaappeihin... :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Äsken mieskin kommentoi, että kaapithan näyttävät ihan uusilta. Hyvin onnistunut pikkumuutos siis. Kiitos tuosta blogivinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Moni tosi pieni juttu muuttaa hirveesti ilmettä, tein tuollaisen hämäysrempan eteiseen ja vessaan, jouduin tekemään tosin jotain investointejakin ja maalasin seinät, mutta aikas pienellä budjetilla kuitenkin, hyvä tuli siiheksi saakka,e ttä on rahaa vaihtaa pytty ja lavuaarikin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä hämäys! Ensimmäisessä omassa kodissani oli vanhat järkyttävät viilupintaiset ovet - maalasin ne. Ja toki jälki ei ollut mahtavaa, mutta olivathan ne sitten ainakin valkoiset. Vessassa remontin tein kuviollisilla kontaktimuoveilla, sillä päällystin sekä tason että laatikot.

  VastaaPoista
 5. Ihana hämy. Edellinen asukas sovelsi samaa meidän keittiössä. Pitäisköhän itse ottaa käsittelyyn vaatekaapit..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...