maanantai 25. kesäkuuta 2012

Angry Birds golf club cover

Kesän kunniaksi piti saada golfbägiin jotain uutta piristystä. Vaihtoon meni entinen draiverin päälle neulomani mailahuppu, kutsumanimeltään Turrikka. Se oli niin ruma, ettei sitä ole täällä blogissa esitelty eikä tullakaan esittelemään. Koska olen koukussa Angry Birds peliin, oli uuden hupun mallin valinta melko helppo. Ainoa rajoittava tekijä oli se, etten ole koskaan neulonut minkäänlaisia erikoisneuleita, en kuvioita, en palmikoita - ihan niitä perusneuleita vain. Toinen ongelma oli laiskuus - en myöskään jaksanut opetella uusia taitoja. Mentiin siis sillä, mitä osasin ennestään... 

Neuloin hupun myötäilemään draiverini alkuperäistä (rumaa) huppua. Mallailin huppua siis alkuperäisen päälle, lisäilin ja kaventelin sen mukaan. Perusohje on jokseenkin samantapainen kuin lapasessa. Varsi joustinta, sitten lisäyksi, sileää ja loppuun kavennukset. Simppeliä.


Linnun mahan tein valkoisesta Softysta ja muun pään punaisesta Softysta. Nyt jälkikäteen huomaan, että valkoista olisi saanut olla vähän vähemmän. Mutta tehty mikä tehty, en jaksa korjata. :)


Silmät ja kulmakarvat (mistä lähtien linnuilla on ollu kulmakarvat?) leikkasin huovasta ja ompelin huppuun kiinni. Yrityksestä huolimatta en saanut linnusta aivan yhtä vihaisen näköistä kuin olisin halunnut, mutta ehkä parempi niin. On ihan kiva, että se katsoo mua kentällä vähän lempeämmin. Lyönnit lähtee toivottavasti kuitenkin vähän vihaisemmin... Kunhan jaksan, ompelen linnulle vähän isommat ja paksummat kulmakarvat, hieman noiden silmien päälle. Ehkä sitten ilmekin muuttuu!


Nokan virkkasin keltaisesta 7-veikasta. Täytin nokan ja ompelin sen kiinni huppuun. Hieman tuo meni vinoon ja ehkä nokka olis saanut olla suurempikin, mutta... enpä jaksa sitäkään korjata. :D Pääsen virkkasin vielä muutamat hahtuvat (joista tuli ensimmäisen kentällä yllättäneen sateen seurauksena melko surullisia ja veteliä pötkylöitä - jotain tukirakennetta kaipailen...)


Huppu on siivittänyt mut nyt muutaman viikon sisällä kolmen kisan voittoon. Tästä taisi tulla mun onnea tuova maskotti! :) Huomenna lähdetään jälleen yhdessä tavoittelemaan voittoa...


Mutta mitä nämä kelit on? Koko viikolle on luvattu SADETTA. Blaaaah.

5 kommenttia:

  1. Tosi hauska toi sun huppus :D Ja hienoa, että on siivittänyt sut voittoihin... Onnittelut!!!

    VastaaPoista
  2. Ihan loistava! Tästä jos jostain tulee hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
  3. Hiano! Onkohan mitään mitä et osaisi tehdä.. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...