torstai 8. maaliskuuta 2012

ihanaa naistenpäivää, ihanat naiset! :)

Minulla naistenpäivään ei kuulunut mitään erikoista ohjelmaa. Aamulla opintoja polkupyörän huollon parissa, iltapäivästä kirppistelyä ja uusia sisustussuunnitelmia. Ostin itselleni monen muun naisen tapaan omat naistenpäiväkukkaset - olivat Prismassa vain 2,95! :) Olihan tuo mieskin tosin päivän muistanut ja kotiin tullessa ruokapöydällä odotti pari pientä kivaa ylläriä... Miljoonat jäi tosin tälläkin kertaa saamatta.


Herneet on alkaneet itää! Huomasin vain ongelman, että kylvin herneitä turhan tiheään. Viskasin herneet astiaan sen sijaan, että olisin kylvänyt ne järjestelmällisesti. Osa olikin sitten itänyt, mutta osa jopa näytti homehtuneen tässä muutaman päivän aikana, kun olin pois kotoa. Nypin ylimääräiset pois, joten eiköhän nuo tuosta ala kasvamaan vauhdikkaammin! Taidan tehdä toisen kylvöksen hieman huolellisemmin...


Kirpparilta mukaan tarttui lasipullo ja pohjasta kuprulla oleva kattila. Pitää antaa tuolle kattilalle hieman vasarasta - eiköhän siinä vielä saa suorapohjaisen pytyn jollekin kukkaselle.


Huomenna tiedossa ne PÖLYTALKOOT - ainakin, jos on aurinkoinen päivä. :)

1 kommentti:

  1. Voi ei, pitäis kohta muistaa laittaa pavut itämään... :/ Kääk.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...