keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäivän tunnelmia.

Ja niin päätti läppärimme päivänsä.

Se sama tuttu tarina: koko elämäni sijaitsee yhdellä tietokoneella - kaikki valokuvat, tärkeät koulujutut ja muut tekstitiedostot ja niin edelleen. Onneksi ei aivan koko elämä mennyt, sillä olen toki aika ajoin tehnyt varmuuskopioita ja suurin osa valokuvista löytyy (kai) ulkoiselta kovalevyltä - mutta ei viimeisen puolen vuoden osalta. Puoli vuotta elämää on siis nyt vaakalaudalla. Saadaanko sitä talteen vai ei? Se selviää toivottavasti pian, kun saan koneemme takaisin tohtorilta. Siihen asti pitää tyytyä tähän lainakoneeseen. Kuvien määrä on siksi vähäinen. :/

Eilinen ystävänpäivä meni paljolti opintojen parissa, mm. piirilevyä rakennellessa. Illalla onneksi päästiin osallistumaan mitä hienoimpaan ystävänpäiväjuhlaan! Hienoa ohjelmaa ja paikalla (melkein) pelkästään naisia. Tilaisuudessa olisi voitu juhlistaa siis myös ensi kuussa olevaa naistenpäivää.

Ystävänpäivää vietetään Suomessa nimenomaan ystävien muistamista varten, kun taas esimerkiksi Amerikassa päivä on enemmän pariskuntien välistä, romanttista rakkauden juhlimista. 
Itsekin yritin hieman yllättää... ja onnistuinkin! :)


A-kirjaimet loppuivat kesken, mutta tuskinpa mies edes huomasi. :) Unelmatortusta tuli muuten todella hyvää. Tein tuon täytteen Kotiruoka -keittokirjan reseptillä. Pitääpä laittaa se joku päivä tänne muistiin...

Tervetuloa kaikki uudet lukijat! Viime aikoina (suhteellinen käsite tässä tapauksessa) projekteja seuraamaan ovat liittyneet ainakin Minna Enttirinteeltä, Pinkin työhuoneen Maria, Sara Villaruususta, Kanaemo, Susanna, a_millia, Miia Oma koti valkoisesta, Kristallinkirkkaiden ideoiden Nipsu, Nelsson, Nonnukka, Carola, Niina, Hattaralandian Jaana, Kati, Mari, Tuulenpesän Sirutuuli, Tuuletar, Marru Matkanvarrelta, Markku, Riitta, Neulisti, Teija, Johanna ja Viivi. Kaikkien omat blogit eivät näy profiilissa, joten osoitteet ovat hieman hukassa - ja eihän kaikilla toki omaa blogia edes ole. Vinkatkaa, jos linkki blogiinne puuttuu!  

Edit. Aika monta hukkunutta blogia yhdistyi jo oikeaan omistajaansa. :) Kummallinen tuo Lukijat -gadget, kun hävittää omistajiensa blogit.. :/ Ja tuttuja blogejahan nämä hukassa olleetkin olivat, ei vain osaa yhdistää, kun tuossa Lukijat -valikossa näkyvä profiilikuva ei ole välttämättä sama, mikä niissä blogeissa.. :D

21 kommenttia:

 1. Nelssonin blogi löytyy osoitteesta eioopakkojoseitaho.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanat koristeet unelmatortussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ..olivatkin lähes ainoat koristevaihtoehdot, joita kaapista löytyi tähän "hätään"! ;D

   Poista
 3. Voi miten ihanat herkut! En olis huomannut a:n puuttumista, jos et olis sanonut ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo miehelle maistui! :P

   Niin, meidän aivot ne taitaa olla niin fiksut, ettei ne huomaa eroa! :D Tästähän on paljon esimerkkejä, niitä virheitä täynnä olevia tekstejä ja "numerokirjoitusta", jotka aivot kuitenkin näppärästi kääntävät ymmärrettäväksi ja luettavaksi tekstiksi. :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä unelmatorttua! Meilläkin on aina juuri unelmakääretorttu kuulunut aina koristella, ei sitä voi syödä ilman koristeita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..en ole ihan varma, osasiko mies arvostaa mun koristeita! Luulen, että maku oli tärkeämpää! Ja ehkä tuo tekstin sanoma. :) Mutta pitää sitä joskus yrittää säväyttää! :D

   Poista
 5. Nice blog!

  I have a boticca.com giveaway on my blog.. it would mean a lot if you visit my blog and enter it!
  Enter and double your chances of winning! See you there :)

  You are one step away from winning $100! Click the link below to enter my giveaway! :)
  Enter boticca.com giveaway, win $100
  ♥ www.thegirlatfirstavenue.com

  VastaaPoista
 6. Kivat koristelut kakussa!

  Aijai - muistutitpa hyvin, että vois taas sen varmuuskopioin ottaa omista tiedostoista... Toivottavasti tiedostosi saadaan pelastettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan ottaa tavaksi tuo kopioiden ottaminen hieman useammin! Nyt näyttää siltä, että tiedostot saadaan pelastettua, mutta vielä en uskalla iloita! :/

   Poista
 7. Minun blogini on http://joulureki.blogspot.com/
  Aika hassua, että kun menen oman hallintapaneelini kautta profiiliini, Joulureki näkyy omana bloginani. Kun taas menen sinun lukijoiden kautta omaan profiiliini, sitä ei näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, näin muistelinkin! :) Kyllä toi sun blogi näkyy, kun klikkaan tuosta sun kuvan kautta näissä kommenteissa, mutta tuo "Lukijat" -gadget ei taida oikein toimia.. :/ Se kyllä muutenkin temppuilee, hävittää välillä itseään tms. joten ei mikään ihme!

   Poista
  2. Joo, ei aina ymmärrä tätä bloggeria. Parempi kirjoitella vaan sen enempiä murehtimatta, muuten menee hermo tämän kanssa aina välillä. :)

   Poista
 8. Toivottavasti joku nero saisi kaivettua koneeltasi vielä kaiken tärkeän. Ja tulipa taas vaan mieleen,e ttä pitäis niitä kopioita ottaa. Tosin. Toiselta koneelta otin muistitikuille ja nyt en sitten tiedä missä ne tikut on...
  Ihanat herkut teillä ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se on! DVD-levyillekin oon monesti kuvia poltellut, mutta ei ole aavistustakaan missä ne levyt sijaitsevat. Pitäis varmaan ostaa 100 levyä ja polttaa kaikki sinne JÄRJESTETTYINÄ kauniisti ja laitella levyt järjestykseen johonkin kansioon.. Samalla voisi myös poistaa ne tuhannet ja tuhannet turhat kuvat koneelta! :D Ai niin, ja se kansio pitää sitten antaa jollekin toiselle - jos vaikka talo palaa poroksi. ;D Varman päälle!

   Poista
 9. Ihania herkkuja! Mukavaa päivänjatkoa! toivottelee romulyyli-riitta

  VastaaPoista
 10. Kyllä mä mietin, että mitä tuossa ensimmäisessä kuvassa on! :D

  Ei tota A-kirjain juttua olis hokannut ollenkaan, jos et olisi siitä kirjoittanut! Oliko noi kirjaimetkin syötäviä - suklaata? Oi, nam!

  t.Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on piirilevy erästä sähkötyötä varten! :D Ja se jopa toimii, vaikken mikään insinööri olekaan! ;D Juu, nuo kirjaimet on sellaisia valmiita suklaakirjaimia. Löytyy ihan ruokakaupoista, olisko ollu Dr.Ötkerin.. Ihanan helppoa koristelua! :)

   Poista
 11. Kiitos vain ja tervetuloa Pinkkiin työhuoneeseenkin! :) Ai vitsi sentään, toivottavasti saatte pelastettua tiedostot ainakin! Tiedän tunteen, kun pitää jännittää miten tiedostojen käy. Viime vuoden puolella tämä samainen kone, jolla nytkin kirjoitan, päätti näyttää käynnistettäessa vain huutomerkkiä tms. symbolia näytöllä. Ei mitään muuta. Varmuuskopiot olivat siinä vaiheessa muistaakseni kuukauden takaa tai jotain, liian kaukaa... Mutta tiedostot saatiin pelastettua kaikki! Sen jälkeen oon aika usein tehnyt varmuuskopioita... :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...