keskiviikko 29. helmikuuta 2012

30 päivää haaste. Päivä 19: täällä minä asun (kolmena päivänä viikossa).

Koska läppärimme koki ihmeparantumisen ilman korjaustoimenpiteitä ja käynnistyi yksi kaunis päivä iloisesti ja ongelmitta, pääsin vihdoin käsiksi valokuviini. Ne on nyt siis pelastettu, HUH! Kuvat on kopioitu ulkoiselle kovalevylle, josta pitäisi polttaa ne ensitilassa viedä levyille ja laittaa jonnekin arkistoon. Ja tästä eteenpäin kuvien polttaminen levyille saa tapahtua kuukausittain...

...ja nyt voin vihdoin jatkaa haastetta! 

Päivä 19: Täällä minä asun.

Kuviksi valitsin kuvia kakkosasunnostani eli opiskelijakämpästä, jossa joudun virumaan pari yötä viikossa. Korostan sanaa yötä, koska olen kaikin keinoin pyrkinyt minimoimaan kämpässä vietetyn ajan. Tämä on varsin helppoa, koska motellihuonetta muistuttava kämppäni on maailmankaikkeuden tylsin paikka. Siellä voi syödä, nukkua, katsoa telkkaria (paitsi Ylen kanavia, jotka eivät suostu näkymään) ja olla netissä. Täällä ei voi tehdä edes kotihommia! Ihan tulee ikävä pyykinpesua, leivinuunin lämmitystä ja imurointia. Näistä syistä pyrinkin viettämään kaiken opiskelun ulkopuolisen ajan jossain muualla. Asunto on valmiiksi kalustettu, enkä ole viitsinyt raahata tänne kuin välttämättömimmät omat asiat = astioita, peitto ja tyyny. 
Mutta jotain positiivista: asuminen tässä loukossa on varsin edullista. :)


Kaapit ovat tyhjiä. Kuvissa omaa on vain muumimuki.

Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus
Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva, jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikkikuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema “valo”
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema “erilaiset”
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema ”kaksi”
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

6 kommenttia:

 1. Kiva tää tällanen 30päivää haaste! Oiskohan itelläki energiaa tarttua tämmöseen :). Sulla on niin ihana koti, että varmasti tuntuu tuo opiskelijaboxi vähän karulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän karu! :D Ensin ajattelin, että sisustaisin sitä hieman, mutta sitten iski laiskuus. Kämppä on vielä kerrostalossa, joten tavaroiden muuttaminen sinne ei oikein napannut.. :/ Pari viherkasvia vein sentään mukanani, jotta huone ei näytä ihan pelkältä varastolta. :)

   Poista
 2. Musta noi koivuset kaapit on tosi kauniita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain tapaa ne tuo jopa kodikkuutta tähän tyhjänlaiseen huoneeseen. Kun ei ole seinilläkään mitään, niin tuleepahan noista kaapeista jotain väriä! :)

   Poista
 3. Jos ei siellä muuten ole tekemistä, nappaa neulottavaa mukaan?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita neulomuksiakin ollu työn alla! Ja itse asiassa juuri ennen joulua raahasin tuonne hirmuisen määrä lankoja "tuhottavaksi". Mut nyt jotenkin ei nappaa tuo neulominen yhtään! :/ Mulla kun nuo sukatkaan ei synny vielä tuosta vain, vaan hirmu tarkkaan pitää ohjetta tuijotella ja pieleen menee yleensä silti.. Opettelua vielä vaatii! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...