tiistai 8. marraskuuta 2011

Menneisyyden kuoseja.

Talomme edelliset asukkaat, eläkepäiviä viettävä kauppiaspariskunta, jätti talon varastoihin ja autotalliin yhtä sun toista käyttökelpoista tavaraa - jos satumme tarvitsemaan! On oikeita aarteita, mutta myös tavaraa, joka löytää tiensä hyvin pian paikalliseen ekokeskukseen. Tämän päivän löytö hymyilyttää! :)


Valtava pahvilaatikko täynnä kaupan käytettyjä ja käyttämättömiä työvaatteita: hameita, kauluspaitoja, työtakkeja ja valtava määrä ESILIINOJA! Niin, ja tuo lippis! :) Suurin osa vaatteista on hyvässä kunnossa, 100% puuvillaa ja valmistettu Suomessa. Värit ovat kirkkaat ja kankaat ehjiä. Oivaa materiaalia siis!

Mutta mitä ihmettä minä näillä teen?

Jos tulen työskentelemään tulevaisuudessa koulussa, jossa ei ole oikein mitään käsityömatskuja, niin siellähän näitä voisi käyttää (vaikka kuosit eivät kaikki kovin kauniita olekaan.) Myös jonkinlaisina suojaessuina moni vaate menisi lapsille, ehkä maalatessa tai vaikka kankaanpainossa. Näytelmävaatteiksikin näistä olisi. Taidan siis pesaista nämä ja jemmata takaisin laatikkoon odottelemaan käyttötarkoituksen kirkastumista! Muita ideoita työvaatteiden uusiokäyttöön?

Blogin päivitysongelmat ovat taas palanneet! Murrrr. :/ Yritin ratkoa ongelmaa toistamiseen FeedBurnerilla, mutta se herjaa edelleen syötteen liian suuresta koosta. En ole keksinyt vielä, kuinka saisin sen pienemmäksi. Olisipa minulla joku nörttigeeni, jotta tajuaisin...

3 kommenttia:

 1. Nyt päivittyi postauksesi mulle. Ei oo vähään aikaan päiviyttynytkään :/ Harmillinen juttu. Lueskelen väliin jääneet.

  Kannattanee säästää kankaat jos on hyväkuntoisista vahvaa kangasta, kankaat on tosi kalliita ja ties vaikka mitä niistä vielä keksit.

  VastaaPoista
 2. Hmmm.. En ymmärrä, mikä tätä blogia taas vaivaa! :/ Yritin muutella noita syötejuttuja, mutta en tiedä, ratkesiko ongelma vieläkään. Tartteis nyt sellaisen blogitohtorin apua! Harmittaa..

  Kankaat on nyt pesty ja pakkailen ne takaisin jemmaan. Osa essuista saattaa mennä siskon työpaikalle käyttöön suojaessuiksi. Aika paljon on kuitenkin esimerkiksi miesten kauluspaitoja, jotka voisi käyttää ihan kankaina ompelutöissä. Nappejakin niistä saa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu Trip-lippis! Voittaa miesten käyttämät Karhu tai Olvi lippikset kyllä ihan täysin ;D

  Kankaat näyttää kyllä tosi kivoilta, huippua askartelumatskua esim. tulevaa isänpäivää ajatellen! :)

  ♥ Leetta

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...