maanantai 3. lokakuuta 2011

Rakoilua.

 Ja niin kävi, kuten pelättiin! Ihanat valkoiset paneelikattomme ovat alkaneet rakoilla. Kesällä kun ryhtyy tällaiseen maalaushommaan, niin taitaa olla väistämättä edessä se, että kosteus- ja lämpö(?)olosuhteiden muuttuessa paneeli alkaa elää. Otettiin kuitenkin se riski, koska eihän näitä kattoja ja seiniä voinut jättää maalaamatta. Nyt pitää sitten paikkailla pensselillä raot umpeen. Onneksi raot ovat pieniä, eikä niitä ole (vielä?) paljon. Rakoja ei juuri edes huomaa ellei varta vasten katso ylös kattoon juuri kyseisen rakoilevan paneelin kohdalta. Läheltä tilanne näyttää vähän todellisuutta rajummalle... :DVoi olla, että tällaiset vanhat paneelikatot ja -seinät eivät elä yhtä paljon kuin tuoreempi puu. Ainakin toivon niin, sillä en haluaisi paikata takkahuoneen paneelikattoa ja -seiniä yksi kerrallaan...

1 kommentti:

  1. Onpa harmillista, mutta kuten sanoit kyllähän nuo valkoisina on kauniimmat :). Toivottavasti menee yhdellä paikkauksella.
    Meillä ei ole ainakaan vielä rakoillut katto, mutta seinät kylläkin eli erkkereiden kulmissa ainakin on paikkailtavaa sille kenellä pensseli pysyy paremmin kädessä (miehelle). siis maalipinta rakoillut, ei paneeli.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...