lauantai 1. lokakuuta 2011

Arvonta arvottu! :)

Arvonta on arvottu ja voittaja ratkaistu! :)
Random.org arpoi onnennumeroksi luvun 12. 

Se sattui Piijulin toisen arvan kohdalle. Onnittelut! Laitatko Piijuli osoitetietosi minulle osoitteeseen saaranprojektit@gmail.com, niin laitan paketin postiin.

Palkinto oli ylläri, mutta paljastettakoon siitä vilahdus... loput punaisista ja marjaisista palkinnoista jääköön yllätykseksi myös voittajalle. :)


 Jos vielä joskus pidän täällä arvonnan, niin taidan laittaa jakoon useamman palkinnon. Nytkin olisin halunnut palkita kaikki osallistujat. Kiitos osallistumisesta ja ihanaa syksyn jatkoa jokaiselle!


Blogin tekniset ongelmatkin näyttävät vihdoin väistyneen, toivottavasti lopullisesti. Aiemmin ongelmana oli mm. se, ettei blogini päivittynyt toisten blogien blogilistoille ja lukijoiden lukemistoon. Päivitykset saattoivat myös olla monta viikkoa vanhoja postauksia. Apu löytyi Blogi haltuun -sivustolta. Sieltä sain henkilökohtaisen vastauksen ja opastuksen ongelman ratkomiseen. Ohje näyttäisi olevan täällä. Minulla auttoi syötteen uusiminen Feedburnerilla. Suosittelen sivustoa avuksi, jos blogissa jokin tökkii! :)

Alkuviikosta eteen tuli myös "pienehkö" nettiongelma, kun mokkulamme hajosi. Se on taittunut monta kertaa tuossa tietokoneen kyljessä ja viikonloppuna sen elämä päättyi lopullisesti, kun mieheltä lipsahti läppäri sylistä lattialle... Ilmeisesti näitä tikkuja suositellaan pidettäväksi tietokoneessa kiinni kaapelin avulla (eli ei suoraan tuossa usb-paikassa), mutta eipä ole tullut pidettyä.

Uskomatonta, miten avuton ihminen on ilman nettiä! Ilman telkkaria pärjäisin hyvinkin, mutta nettiä tarttee ihan kaikkeen. Vaikka kuinka monta asiaa olisi tälläkin viikolla pitänyt hoitaa tai tarkistaa netistä! 

Niinpä kävin tänään ostamassa uuden tikun, joka maksoikin yllätykseksi vain kympin! Aivan ihanaa, kun on taas toimiva netti. :) Vaikka kuinka monta käsityöprojektiakin olisi, mistä pitäisi tänne raportoida. Jotain remppajuttujakin ollaan saatu eteenpäin. 
Näihin palailen siis piakkoin! :)

1 kommentti:

  1. On vaan niin ihanaa huomata oma nimi voittajan paikalla :) Huippua suorastaan!!!

    Kiitos! Laitankin heti postia tulemaan..
    Aurinkoa elämääsi <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...