perjantai 23. syyskuuta 2011

Sisustanpa vierashuoneen... tai sitten en.

Talomme vierashuone (tai leffahuone) kulkee nimellä "vanha olkkari", koska sisustus ja kalustus myötäilee edellisen asuntomme olohuonetta. Ajattelin viimeistellä huoneen verhoilla ja tyynyliinoilla, jotka viimein löytyivät muuttokuorman syövereistä. Tavarat ovat olleet autotallissa nyt huhtikuusta asti ja harmillisesti tyynyliinat ja verhot haisivat... autotallilta. Pesin tyynyliinat 40 asteen pesuohjelmassa (vaikka minun mielestä tyynyliinojen kuten muiden vuodevaatteiden pitäisi kestää 60 asteen pesu!) 
No, pilallehan ne menivät joka tapauksessa...
Ihanat Pentikin Kookos-kankaasta ommellut tyynyliinani ovat nyt haalistuneet ja täynnä valkeita raitoja! Toisin sanottuna siis TÄYSIN PILALLA. Ärsyttää ihan älyttömästi, koska tykkäsin tuosta kankaasta tosi paljon! Kankaasta on nyt verhot, mutta ei tyynyliinoja. :/

Laitoin asiasta viestiä Pentikille ja sainkin vastauksen pian. Tyynyliinat olisi pitänyt pestä koneessa nurin päin käännettynä, kuten ilmeisesti myös kaikki muutkin Pentikin tummemmat tekstiilit.

Verhoja en sitten pese, saa pelkkä tuuletus riittää! Voisi myös ommella niistä verhoista uudet tyynyliinat ja hankkia uudet verhot. Toivottavasti saan tästä harmista kuitenkin jonkun hyvityksen. Saapa nähdä, kuinka käy! Onneksi samasta muuttokuorman jätesäkistä löytyi neljä uutta tyynyliina, joita en muistanut edes omistavani! :) Kaksi tähtityynyliinaa, kaksi ruskeaa yksiväristä - ilmeisesti joku alkuvuoden heräteostos. :) Olkoot tähtityynyt sitten alkuun vierashuoneen sohvatyynyinä.

1 kommentti:

  1. Un comentario muy gracioso "olía a establo" :)) Aquí decimos "huele a moho "(humedad)
    La ropa no se puede tener guardada mucho tiempo.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...