lauantai 24. syyskuuta 2011

Sato kypsyy.

Viinirypäleviidakon ensimmäiset rypäleet ovat viimein kypsyneet...
Ongelma on se, että mitä ihmettä näistä rypäleistä tekee? Olemme syöneet niitä sellaisenaan, mutta parhaimmalta ne maistuvat mielestäni esimerksi mehuna tai kiisselipohjassa. Jotain uutta käyttötarkoitusta tartteis keksiä, koska rypäleitä kypsyy paljon!

Remppa on edelleen jäissä ja jumissa! :/ Laatoittajaa ei ole ilmestynyt vieläkään, keittiön valaisimet on asentamatta, parin huoneen remontti on käytännössä täysin aloittamatta. Muutama seinä pitäisi maalata uusiksi, koska väri on selkeästi väärä. Olkkarin neljä(!!) ikkunaa pitäisi ehtiä maalata ennen talven tuloa. Blaah.

4 kommenttia:

 1. mie tein meiän rypäleistä mehua. tuli kyl tosi hyvää ja makeaa, vaikkei sokeriakaan laittanut yhtään.

  VastaaPoista
 2. Oho, onpas komeita. En osaa kyllä sanoa mitä muuta niistä voisi tehdä, hiukan, kun meillä ei rypäleitä ole, mieli on kyllä tehnyt laittaa. Takuulla hyviä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Kyselin koolailun värinkestosta. Mä en oo vielä kertaakaan pessyt tekeleitäni, mutta kävin kansalaisopiston kurssin koolauksesta ja kurssin vetäjä (Marjut Sarkkinen, mielestäni käsityön ihmenainen) sanoi, että kestää konepesua eikä kovasti haalistu. Yksilöllisiä eroja voi toki olla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos neuvosta Henna! :) Laitoin värit tilaukseen ja pitäisi tulla jo tällä viikolla postissa.. En malta odottaa, että pääsen vihdoin kokeilemaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...