lauantai 17. syyskuuta 2011

Kylppärin miniremontti.

Talomme kylppärissäkin on sitä muualta talosta tutuksi tullutta oranssia mäntypaneelia. Sitä on niin katossa, ikkunan karmeissa kuin kylppärin ja saunan ovissakin. Kylppäri on rempattu 2005, joten kaakelit sen sijaan ovat "lähes tätä päivää", siistit ja ihan kauniitkin. Toki valitsisin omaan kylppäriin erilaiset, mutta tällaiset vaaleansiniset kaakelit ovat aika neutraalit. Tässä kohtaa säästimme PALJON, kun emme ruvenneet kaakeleiden vaihtoon. Jotain tässäkin tilassa piti kuitenkin tehdä! :)


Sekä katto että ikkuna saivat valkean Lujan pintaan. En jaksanut irroitella listoja, vaan maalasin vanhat listat paikallaan. Ikkunaan vaihdoin uuden kahvat ja tiivisteet. Lamppu vaihdettiin myös uuteen ja nyt katossa killuu Massiven kylppärivalaisin Bauhausista. Suihku jää muuten ennalleen, mutta uusi letku siihen pitää hankkia, koska se on hieman kärsinyt remppaajien mustista kätösistä... :/Maali tekee ihmeitä - varsinkin, kun se on valkoista.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Vaihdoitko siis ihan uudet kahvat vai maalasitko vanhat? Mä ajattelin maalata meillä ovenkahvat ehkä mustiksi sitten kun joskus saan maalattua ovet valkoisiksi. Ajattelin vaan miten ne mahtaa onnistua maalata..

  VastaaPoista
 2. Ostin uudet kahvat, taisi maksaa n.5e kappaleelta. Tuolla lasi-ikkunan välissä tosin on vanha kahva, johon vain sudin hämäykseksi valkeaa maalia. :)

  Mietin kyllä myös kahvojen maalausta, mutta ainakaan tällaisella tavallisella seinämaalilla ei kovin siistiä jälkeä tule, kun pinta jää mataksi ja muutenkin epätasaiseksi pensselillä sutiessa. Mutta nyt tulin ajatelleeksi, että spraymaalilla vois tulla siistit. Oon nyt spraylla maalaillu uunin luukkuja ja niistä on tullu kyllä tosi tasaiset. Jos maalais sellaisella kiiltävällä spraylla, niin voisi tulla ihan uuden näköiset kahvat! Ja eihän siinä paljon häviä, jos kokeilee.. Ovenkahvat on toki enemmällä kulutuksella, joten en tiedä, miten maali niissä kestäisi. :/ Ovenkahvat on vain harmillisen kalliita! Olen huomannut tässä, kun ostettiin kaikkiin oviin uudet kahvat entisten puisten ja kuluneiden tilalle...

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Niin kuin sanoitkin niin valkoinen tekee ihmeitä. Tosi raikas! Vessassa ihanat pallo valaisimet ja kaunis peili, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Hei, kerros vielä lisää niistä uuninluukuista.. Mä olen miettinyt miten saisin uudistettua meidän takan luukut, jotka on kullanväriset eikä sovi yhtään tuonne... just sellasetko olet spreijannut?? Hitsi, mä ne vielä jotenkin sieltä otan irti ja vetelen mustaksi... =D

  VastaaPoista
 5. Heip Saara. Tulin vasta vierailulle ja kiva blogi sinulla :) Tosi paljon paremmalta ja raikkaammalta näyttää katto maalattuna. Meidän kämppä rakennettu 2003 ja sielläki katto puun värinen. Pitäiski joku viikonloppu ottaa ja maalata.

  VastaaPoista
 6. Heli - taidan tehdä aiheesta seuraavaksi postauksen, koska luukut alkavat olla nyt valmiit. Vastauksia tiedossa siis seuraavassa(?) postauksessa! :) Ehkä jo tänä iltana, jos ehdin..

  Sandra - Se on jännä juttu, miten tuo valkoinen saa kaiken näyttämään niin valoisalle ja raikkaalle - ja toisaalta taas, miten tummunut mäntypaneeli saa tilan näyttämään pimeälle. Toki nämä on makuasioita. Toisten mielestä valkoinen on kylmä, steriili ja luotaantyöntävä väri.. Talon entiset asukkaat ovat kuitenkin kateellisena ihailleet, miten paljon muutosta olemme saaneet aikaiseksi pienellä vaivalla... ;D

  VastaaPoista
 7. Kylläpä tuokin erilaista ilmettä toi valkonen maali. Näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Viagem! Mä niin rakastan näitä ennen ja jälkeen kuvia! :D Onneksi on tullut tämän remontin yhteydessä niitä otettua lähes tulkoon kaikesta. Näkevät sitten sukulaiset ja kaveritkin, mitä täällä on tapahtunut, kun ei moni ole ehtinyt täällä remontin aikana piipahtamaan...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...