keskiviikko 3. elokuuta 2011

Viimeisimmät uutiset vessasta.

Vessa on nyt tapetoitu ja täytyypä todeta, että tuli tehtyä nappivalinta! :) 
Tapetti tulee jakamaan mielipiteitä, puolesta ja vastaan. Joko sitä ihastellaan tai kommentoidaan erikoiseksi (=kamalaksi). Aivan sama, sillä me tykätään tästä paljon! :) Tapetti on Memories -tapettikirjasta ja tilattu Studio Decorilta. Tapetti oli varastotavaraa, joten se tuli postissa parissa päivässä perille.

Tapettia on vain kahdella vessan seinällä. Toiselle seinälle tulee kalusteet (toivottavasti pian) ja toiselle pyyhenaulakko, mustat tai valkoiset pyyhkeet ja valokuvakehyksiin lisää mainoksia tapetin palasista.

Tervetuloa joukkoon uudet lukijat Milde, Jonna, Leetta ja Lotta H! :)

9 kommenttia:

 1. Minun mielipiteeni on ainakin puolesta :) Aivan ihana ja hyvällä tavalla erikoinen! Lukemista riittää pitkäksi aikaa ;)

  ♥:llä Leetta

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi kun ihana, en ole tiennyt olevan olemassakaan, saisikos hiukan matkia, voisin laittaa vessaremontin yhteydessä tuota yhden seinän, sopisi niin meidän tyyliin, kerrassaan onnistunut valinta...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Leetta! Ihanaa tietää, että tapetti näyttää jonkun toisenkin silmään hyvältä, vaikka erikoinen onkin! :)

  Sarppu: Kiitos! Ja totta kai, laita vain samaa tapettia! :D Täytyy vielä tarkentaa, että tilasin tapetin siis paikallisen Värisilmän kautta tuolta Studio Decorilta. Siinä samassa tapettikirjassa oli monta muutakin kivaa samanhenkistä tapettia, mutta tähän sitten päädyttiin. Yhden rullan hinta taisi olla 52 euroa, joten ihan kohtuullinen hinta tuollaisessa pienessä kohteessa.

  VastaaPoista
 4. Una idea muy original para entretenerse en el cuarto de baño:))
  Saludos. Laura

  VastaaPoista
 5. Kiitos Saara, kävin tuolla studio decorin sivuilla ja oli monta muutakin hienoa tapettia, kiitos vinkistä, tuo teillä oleva on kyllä silti ihan yliveto :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana! <3 Kiitos kivasta vinkistä, täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Satu! Pidän itsekin tapetista koko ajan vain enemmän.. :D

  VastaaPoista
 8. Onpas kiva tapetti! Oonko ainut jolle tulee ulkovessa mieleen :D Ei todellakaan millään pahalla! Mutta tapetista tulee mieleen vanhat kellastuneet aikakausilehdet, joita yleisesti löytyy kunnon ulkovessoista ;)

  Onko tuo siis märkätilan tapettia, vai ihan tavallista? Kestääkö tapetti vessassa kuinka hyvin, vai onko teillä ollenkaan lavuaaria tms. siinä lähellä?

  VastaaPoista
 9. Ulkovessa ei ollut kyllä ensimmäinen mielleyhtymä mulla! ;D Mutta onhan noita sanomalehtiä tosiaan käytetty tapetin asemasta ihan taloissa.. Ja toki on tullut törmättyä ties millä lehtikuvilla vuorattuihin huusseihin! Miehen mökillä on juuri sellainen, jotain luontokuvia täynnä.. :)

  Ihan tavallisesta tapetista on kyse. Sitä on vessassa vain vessanpöntön takana ja sen viereisellä seinällä. Ei siis ole niillä seinustoilla, jossa on lavuaari vieressä. Tulin siihen tulokseen, ettei tapetti kestäisi IKINÄ meidän käytössä siistinä. Mies kun tulee töistä ja pesee öljyiset kätensä... :/ Lavuaarin viereiset seinät on tällä hetkellä vain maalattu.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...