tiistai 9. elokuuta 2011

Neronleimaus!

Tulipas taas tehtyä, eikä ajateltua. Kun kerran oikaiset jossain osassa remonttia, teet lopulta kuitenkin moninkertaisen työn. Eikö ihminen koskaan opi muuten kuin kantapään kautta?

Saatiin nimittäin loistava idea keittiön välitilaa laatoittaessa. Välitilaanhan (50 cm) mahtuu juuri kaksi laattaa päällekkäin, kun laitetaan laatat suoraan kaapistojen päälle. Ei tarvitse kaivaa laattaleikkuria ollenkaan esiin - miten nopeaa, siistiä ja helppoa! Taso siihen vain sitten eteen ja hyvä tulee!


Muuten olisi tullutkin hyvä, mutta tämän neronleimauksen johdosta taso tuli ylimääräisen sentin verran yli kaappien etulaidasta. Kuulostaa vähälle, mutta se sentti oli juurikin aivan liikaa. Siispä taso kavennettavaksi!
 
Onneksi kolmemetrinen tasomme on niin ihanan kevyt ja helppo kuljetettava! Itse kavennukseen meni vain viisi minuuttia ja lysti maksoi huimat KOLME euroa. Mokasta ei tullut siis pahaa taloudellista tappiota, mutta tason kuljettelu sadesäällä sinne ja tänne kyllä ketutti... Ensi kerralla: mieti ja tee vasta sitten.

1 kommentti:

  1. No, aina välillä sitä roiskuu kun rapataan.. Onneks ei ollut kuitenkaan kallis moka.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...