keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Vessan remontti etenee.

Paljon on talolla taas tapahtunut, joten aloitetaanpa kirjaamaan taloprojektin viimeisimpiä vaiheita vessasta. Viimeksi vessa näytti tältä, mutta parin viikon aikana on ehtinyt tapahtua paljon.


Katto on nyt maalattu loppuun! Tikkurilan paneelikattomaalia upposi edelleen sen neljä kerrosta. Ilmeisesti se näyttää olevan vakiomäärä näin oranssille paneelille. Vessan katon suhteen olin melko laiska, enkä jaksanut sitä edes paklailla - ihan hyvä tuli silti! Ja kuka loppujen lopuksi koskaan katselee kattoja...?

Vessan levyttäminen uudestaan ei ollut mikään helppo juttu, koska vessa on tosiaan erittäin pieni ja sinne mennään vielä kapeasta käytävästä. Osa saneerausgyprocia (luulin muuten, että gyproc kirjoitetaan aivan eri tavalla..) piti pätkiä palasiksi, jotta saatiin levyt edes sisälle vessaan.

Melkoista piipertämistä tällainen touhu, mutta valmista tuli kuitenkin ilman yhtäkään haljennutta levyä. :)   
 Lattialämmityskaapelit liimattiin lattiaan kuumaliimalla. Paljon auttoi, kun piirrettiin tussilla linjat lattiaan, joiden mukaan kaapelia liimattiin. Kaapelia oli myös hyvä mallailla lattiaan ennen liimausta. Ei sitten liimatessa käy ilmi, ettei kaapelia olekaan tarpeeksi suunniteltuun tiheyteen. Kaapelin päälle laitettiin seuraavana päivänä Kiillon lattialämmitystasoite. Laatoitusta on tiedossa ensi viikon alussa.


Olin ehkä hieman liian innoissani seinien tasoituksesta, sillä en vauhtiin päästyäni muistanut laittaa kaikkiin saumoihin teippejä. Toivottavasti saumat kestävät ilmankin...


Nyt pitäisi miettiä vielä vessan seinien kohtalo. Alunperin olin ajatellut seiniin tapettia, mutta tila on niin mahdottoman pieni, että tapetti saattaa näyttää hieman ahdistavalle tilassa. Pitääpä käydä selailemassa vielä tapettikirjoja ja pohtia vaihtoehtoja. Kalusteita odotellaan jo ensi viikolla tai sitä seuraavalla, joten kiirehän tässäkin taitaa tulla valintojen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...