perjantai 8. heinäkuuta 2011

Puutarhaideoita Pietarhovista.

Vietimme viime viikonlopun aurinkoisessa Pietarissa. Kävimme myös ensimmäistä kertaa Pietarhovissa päiväreissulla. Paikka oli todella kaunis ja siellä kannattaa ehdottomasti käydä kesäreissulla! Kauniiden istutusten ja suihkulähteiden keskellä heräsi into laittaa myös oma piha uuteen uskoon ja rakennella sinnekin jokin pieni vesilätäkkö tai puro. Ehkä ensi kesänä sitten!

6 kommenttia:

 1. Oijoijoi, mitä kuvia. Olemme juuri Ukon kanssa miettineet, minne mentäisiin pikku lomalle ja mietin tuota Pietaria, Ukko ei oikein innostunut, pitänee hiukan esitellä kuvia. Moni ei oikein tiedäkään kuinka hieno paikka se onkaan. Historian havinaa ja silmänruokaa yllin kyllin.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kuvia! Kerran olen Pietarissa käynyt mutten silloin tuolla. Todellakin paljon katseltavaa kaupungista löytää.

  VastaaPoista
 3. Monella on vielä muistissa Neuvostoliiton aikaiset olot ja Leningrad. Niistä vuosista Pietari on muuttunut ja on varsin länsimaalainen, siisti ja (minun mielestä) ainakin myös turvallinen kaupunki. Kannattaa käydä, kun tuossahan se on ihan lähellä! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia.! Muistutin käydessäni Versailles Pariisissa.
  Terveisiä Espanjasta. Laura

  VastaaPoista
 5. Thank you Laura and welcome to my blog! :) Peterhof and Versailles have a lot of similarity. I should visit Versailles if I ever get a chance to travel to Paris!

  VastaaPoista
 6. San Petersburgo es una hermosa ciudad.
  Yo la conozco, todo lo que es posible en solo dos días.
  Un saludo desde Andalucía (España)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...