torstai 14. heinäkuuta 2011

Kyökin remonttia.

Pienestä putkiongelmasta huolimatta remontti on edennyt myös keittiössä. Vanhat kalusteet saatiin eilen pois tukkimasta kulkuväyliä. Kalusteet olivat vain noin viisi vuotta vanhat ja hyvässä kunnossa, mutta väri ja kalvo-ovien kuvio eivät olleet meidän mieleen. Onneksi saatiin myytyä kaapistot eteenpäin! :)

Tässä keittiötä entisessä asussaan, entisten asukkaiden "sisustamana". Keittiöstä meille jäi vain hana. Uuni lojuu vielä nurkissa, mutta sille löytynee uusi koti mökiltä tai jonkun muun nurkista. Välitilan laatatkin ovat vielä pahvilaatikossa - en tiedä, teenkö niillä mitään vai laitanko kaatopaikalle. Todennäköisesti en tee.
Jotta vesiputkiongelmat välttyisivät tulevaisuudessa, on niiden sijainti merkattu nyt seinään, kattoon ja lattiaan! Merkinnät jäävät tietenkin kaappien alle, mutta ovatpa siellä apuna seuraavalle remontoijalle. On se sitten minä tai joku muu. Eräs ystävä myös vinkkasi, että rakentaessa kannattaisi ottaa valokuvat putkien ja sähköjohtojen vedoista. No, meillä on nyt kaikki jälleen levyjen alla piilossa. Myöhäistä siis.Keittiö oli vessan tapaan värimaailmaltaan hyvin persikkainen. Persikkaseinät, persikkalattialaatat ja persikkaverhot. Eipä ole kuitenkaan enää pitkään, sillä tilalle tulee paljon valkeaa ja tummia harmaan sävyjä.

Remppamiehemme oli sitä mieltä, että uusi laatoitus kannattaa tehdä vanhan päälle, jotta saamme säilytettyä lattialämmityksen ehjänä. Lämmityskaapelit on laitettu edellisessä rempassa laatan alle, joten piikatessa vanhoja laattoja pois kaapelit olisivat voineet vaurioitua ja koko lämmitys olisi pitänyt uusia. Lattian laatoitus oli helppoa vanhan laatan päälle, koska alusta oli valmiiksi jo täysin suora.
 
Uusi lattia on täydellinen ja laatta aivan ihana (vaikka niiden tilaus ei ihan ongelmitta mennytkään). Enää ei harmita, vaikka laatat ylittivätkin budjetin. Laattalattia lämpenee mukavasti auringon paisteessa, aivan kuin lattialämmitys olisi jo päällä. Siinä on kiva tassutella paljain jaloin. :) Vielä kun ehtisi saumata lattian...


Tänään tulivat myös uudet keittiökalusteet Domukselta! :) Niitä päästään asentamaan heti, kunhan saadaan lattia saumattua. Ensi viikolla tulevat myös uudet kodinkoneet Gigantista. Ihan parasta! :)


1 kommentti:

  1. The kitchen will look good and more current with the renovation.
    Salutations. Laura

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...