sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

takaisin Suomessa!

Kuukausi ulkomailla hurahti yllättävän nopeasti. Kuinka kauan tuota reissua suunniteltiinkaan ja nyt se on jo ohi! Mutta olihan Suomeen aivan ihanaa palata, oli jo kova ikävä takaisin. Oli ikävä varsin hyvin toimivaa yhteiskuntaamme, rauhallista liikennettä, kotiruokaa, hiljaisuutta, puhdasta ilmaa ja Suomen kesää.

Olin unohtanut sen, kuinka ihana ja kaunis kesä Suomessa on! Kuinka hiljainen ja valoisa voi olla kesäilta ja kuinka ihanan puhdasta ja raikasta on kesätuuli. Olihan täällä kesä myös pitkällä, kaikki jo vihreänä, nurmikot täynnä voikukkia. Reissussa on aina välillä mukava olla, mutta koti on aina koti ja täällä on hyvä olla!

Oli hassua palata kotiin, sillä varsinaista kotia meillä ei tällä hetkellä oikein ole. Ei ollut edes sitä omaa sänkyä, jonne palata, sillä vanha sänkyrämä meni muuton yhteydessä kaatopaikalle. Ennen reissua tuli ostettua omakotitalo, joka nyt remontoidaan lattiasta kattoon. Itse olemme remontin aikaan evakossa lapsuudenkodin toisessa asuinrakennuksessa. Kaikki tavarat ovat tällä hetkellä hukassa, osa on uuden talon varastoissa, osa jossakin täällä vanhempien nurkissa. Taidan yrittää pärjätä koko kesän matkalaukkuni tavaroilla (jotka on edelleen purkamatta...) Poikkeusolosuhteisiin on kai vain totuttava tämän kesän ajaksi.

Tiedossa blogissa tämän kesän aikana siis PALJON remonttijuttuja! Koitan kirjoitella näin jälkikäteen myös jotain reissustamme, sillä monenlaista vinkkiä olisi tarjolla, jos joku sattuu joskus suuntaamaan samoille suunnille loman viettoon. Ja blogilleni uskolliseen tapaan tiedossa on enimmäkseen ihan mitä sattuu. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...