maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ness - yksi maailman ihanimmista kaupoista.


Ness oli Edinburghin reissumme paras löytö!

Kyseessä on skotlantilainen naistenvaateliike, joka myy vaatteiden lisäksi esimerkiksi kenkiä, laukkuja, lompakoita ja kaikenlaisia muita pussukoita. Ihastuin heti liikkeen näyteikkunan nähtyäni, lähinnä ehkä siitä syystä, että siellä oli suunnattoman paljon kaikkea ihanissa karkkiväreissä. 

Nessin kuosit ovat Skotlannin perinteitä kunnioittaen pääasiassa tartan kuviotalla varustettuja ja materiaaleina käytetään paljon tweediä. Värit poikkeavat kuitenkin merkittävästi perinteisistä skottikuoseista kuten alta voi huomata.


Nessin tuotteet ovat melko kalliita, mutta laadukkaasta ja kauniista tuotteesta olen ainakin itse valmis maksamaan vähän ekstraa. Eikä näihin tuotteisiin Suomessa juuri törmää, minkä vuoksi niitä voi pitää melkein uniikkeina! ;D Omaan makuuni eivät olleet niinkään liikkeen vaatteet, vaan nimenomaan ihanan värikkäät laukut, lompakot ja muut pussukat. Laukun ja lompakon lisäksi mukaan tarttui myös ihana vaaleanpunainen pipo sekä pipon kanssa sopiva huivi ensi talvea varten.


Kaikki kuvat: http://www.nessbypost.com

Nessin liikkeitä on tällä hetkellä vain Skotlannissa. Edinburghista liikkeitä löytyy kaksin kappalein vanhan kaupungin Royal Milelta ja Ocean Terminalin ostoskeskuksesta. Liikkeiden tarkemmat osoitteet löytyvät Nessin nettisivuilta. Suomeen tuotteita on mahdollista saada verkkokaupan kautta tilaamalla osoitteessa http://www.nessbypost.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...