tiistai 21. kesäkuuta 2011

Laatta-avautuminen.


Luulimme eilen saavamme keittiön ja takkahuoneen lattialaatat - ja saatiinhan me tavallaan. 24 laatikkoa laattoja, joiden yhteispaino oli vähäiset 1000 kg! Kyllä siinä hiki irtosi niitä raahatessa autoon ja pois. 
Selkä ei tästä hommasta myöskään tykännyt.


 
No mutta, vääriä laattojahan ne olivat!  
Huomattiin virhe tietenkin vasta kotona, kun katselin laatikon kulmasta pilkottavan hyvin tummahkoa laattaa. Mustia väriltään, väärää merkkiä, jotain ulkolaattoja. Tietenkin tässä vaiheessa K-rauta oli jo ehtinyt mennä kiinni.


Meninpä sitten äsken selvittämään sotkua. Vääriä laattojahan se myyjä oli tilannut. Toki sotkuun oli ottanut osaa myös se myyjä, joka oli alunperin laittanut MEIDÄN laatan väärään telineeseen ja vielä pohjaankin näppärästi kirjoittanut väärän laatan nimen ja hinnan. Inhimillisiä erehdyksiä sattuu kaikille, mutta silti...

Se MEIDÄN laatta olikin sitten neliöhinnaltaan kympin kalliimpi. Hip hei! Ei auttanut muu kuin tilata laatat uudestaan ja maksaa itsensä kipeäksi erotuksesta, näitä neliöitä kun on. 

Edellinen hinta oli piirun verran yli budjetin, mutta nyt ylitystä onkin jo 500 euroa. Toki en olisi sitä laattaa ottanut, jos hinnan olisin tiennyt, mutta tässä vaiheessa ei enää ehditä laattoja vaihtamaan tai muuten ei remontti valmistu ennen joulua! Nämäkin laatat saadaan vasta viikon reilun viikon päästä, koska juhannus sotkee toimituksen. Ja hyvitystä tästä sotkusta - ei mitään sellaista (lukuun ottamatta sitä, että sain tänään trukkimiehen purkamaan väärät laatat pois meidän autosta). Kyllä ketuttaa!

ps. Se oikea laatta on Cellon tummanharmaa Style, koossa 30 x 60.

3 kommenttia:

 1. Et varmaan ole ainoa joka vääränlaista tavaraa on saanut. Mutta eikö ole kuitenkin hyvä että saatte viettää laattavapaata juhannusta.  Oikein hyvää Juhannusta Teille

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 2. Argggh tuollaiset takapakit harmittavat, kun muutenkin remontissa tekemistä. Meillä puretaan pihassa parhaillaan keittiön jälkitoimituksen jälkitoimitusta, toivottavasti olisi vihdoin kaikki palaset kohdallaan. Mukavaa juhannusviikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Laattavapaa juhannus! Hienoa, tästäkin asiasta löysimme siis jotain positiivista! ;D

  Keittiön kalusteet hirvittivät jo valmiiksi, koska lähes kaikki tuntemani ihmiset ovat joutuneet odottelemaan puuttuvia kalusteita. Äsken yritin jo soitella keittiökalusteiden toimittajalle, kun sähkömies yllättäen huomasi, ettei meidän liesituuletin tule mahtumaan järkevästi uusiin kalusteisiin. Niinpä niin. Saa nähdä, millainen sotku tästäkin muutoksesta tulee..

  Mutta oikein hauskaa juhannusta teille molemmille! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...