sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kupperoisia.

Puran vasta nyt matkalaukkuja, vaikka Barcelonan reissusta on jo kohta kolme viikkoa. Löysin laukun pohjalta myös reissun tuliaisia! Ostin nämä ihanat kupperoiset Barcelonan Diagonal Marista löytyvästä Casasta (kiva kauppa, tästä myöhemmin lisää!). En oikeastaan tiedä, mihin nämä on oikeasti tarkoitettu - sen vuoksi ne ovat nyt kupperoisia. Löytyivät hyllystä, jossa oli kymmeniä erilaisia keraamisia pikkuastioita. Ilmeisesti nämä on tarkoitettu ruuanvalmistukseen tai tarjoiluun, leivosvuuilta ne näyttävät.

En voinut vastustaa, kun hintakin oli vain 59 snt kappale. Ostin yhdeksän varmuuden vuoksi, vaikka en tiedä, mitä näillä teen. Kaupasta lähtiessä huomasin myyjän veloittaneen vain puolet hinnasta - nämähän olivat melkein ilmaisia siis. Mitoituskin on juuri täydellinen Habitatista ostamilleni karkkivärituikuille!

Ostaessa kävi kuitenkin mielessä häivähdys tulevasta joulusta, jotain jouluista näissä on. Jouluihminen kun ei mahda itselleen mitään. Ajattelin, että kupperoiset voisivat näyttää kivalta suorakaiteen muotoisessa kakkuvuuassa, eli tässä.  Vaikka tämä ajatus ei toteutuisi, kupperoiset kuuluvat meidän jouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...