sunnuntai 29. toukokuuta 2011

go Barca!


En ole koskaan seurannut jalkapalloa, tuskin edes katsonut kokonaista jalkapallopeliä. En osaa nimetä montaakaan suomalaista tai ulkomaalaista jalkapalloseuraa. Jalkapallo ei herätä minussa mitään erityisiä tuntemuksia, enimmäkseen laji vaikuttaa minusta melko tylsältä. Tiedän lajista ja sen säännöistä juuri sen verran kuin opettajan tarvitsee tietää liikuntatunteja varten. :)

Kun kuitenkin satuimme olemaan Mestareiden liigan finaalin aikaan Barcelonassa, suuntasimme kymmenien tuhansien muiden tavoin ”torille” seuraamaan peliä. Ja niin onnellisestihan siinä kävi, että Barcelona sai mestarinsa. Sitä piti tietenkin kansan juhlia!


Juhlia voi kuvailla vastaamaan Kauppatorin MM-kultajuhlia (vaikka en itse paikalla ollutkaan) isommassa mittakaavassa, maustettuna pommeilla, ilotulitusraketeilla ja kaikilla muilla mahdollisilla räjähteillä, sekä tietenkin rummuilla, torvilla ja muilla äänekkäillä soittimilla. Ihan hauskaa, että paikalliset osaavat juhlia, mutta väen keskellä pommien räjähdellessä tuli melko kiire turvallisinta reittiä kotiin! Onneksi keskustan katuja turvasivat sadat mellakkapoliisit ja ilmasta käsin helikopterit valvoivat kansan juhlintaa. Ainakin me selvisimme turvallisesti kotiin. Unen saanti olikin sitten eri asia…Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...