sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vinkki muuttajalle: pakkauskelmu!


Muuttopuuhissa rullasta pakkauskelmua on ollut ISO apu! Olemme käyttäneet kelmua mm. muuttolaatikoiden ympärillä. Laatikoista puuttuu kannet, joten kelmu on suojaamassa tavaroita pölyltä ja lialta. Meidän laatikot kun joutuvat odottamaan useamman kuukauden uuden talon autotallissa. Kelmu auttaa myös siihen, että pakatut tavarat pysyvät laatikoissa, eivätkä leviä ympäriinsä. Kelmutettuja laatikoita oli myös helppo pinota turvallisesti korkeisiin pinoihin, koska laatikot takertuivat toisiinsa - ei liikaa, vaan juuri sopivasti!

Pakkauskelmulla saa myös suojattua mm. huonekaluja kuljetuksen ja varastoinnin ajan. Pyöritimme kelmuun niin kirjahyllyn kuin sohvankin. Tällä suojatoimenpiteellä vältytään monelta harmilta - kelitkin kun on tällä hetkellä melko rapaiset. Kiitos tästä vinkistä valkean sohvan omistajalle, siskolleni!

cityvarasto.fi

Pakkauskelmu on siis sitä muovia, joilla mm. kauppojen rullakot on vuorattu ympäri, jotta laatikot pysyvät niissä paikallaan. Jos tuotetta ei löydy kaupasta pakkauskelmun nimellä, niin kysäise kiristekalvoa tai kiristysmuovia. Itse ostimme rullan Carlsonilta, hinta oli vain 9,50e! Rullassa on sen verran reilusti muovia, että sillä pakkailee helposti yhden muuton tavarat, ehkä toisenkin.

2 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki, kiitos. Itselläkin on ajatuksissa ollut muutto kun taloyhtiö aikoo nostaa jo toisen kerran tänävuonna yhtiövastiketta. 20% nousu neljänkuukauden aikana tuntuu vähän ylimitoitetulta.

    Teuvo Noormarkusta

    VastaaPoista
  2. Aika kohtuuttomilta kuulostaa tuollaiset korotukset! :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...