sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

talohaaveita.

Onpa ollut hiljaista! Eikä ihme. Viime viikkoina viimeinen opetusharjoittelu on työllistänyt arkipäivät kellon ympäri, viikonloput ovat menneet myös tunteja suunnitellessa, materiaaleja tuottaessa ja askarrellessa, sekä muita paperihommia pyöritellessä. Ehdinpä tehdä koulutusmatkan Jyväskyläänkin.

Lisäksi on varmistunut, että kuukauden päästä pääsemme vihdoin pois opiskelijaluukustamme ja muutamme takaisin entiselle kotipaikkakunnalle. Siellä odottaa ihan oikea OMA TALO! Täysin varmaa kaikki ei ole vieläkään, eikä se talokaan vielä meidän ole, mutta nyt uskaltaa jo haaveilla tulevasta. Todellisuudessa pääsemme muuttamaan taloon ehkä vasta syksyllä, mutta remonttia päästään toivottavasti tekemään kesän koittaessa. Miehen tavoitteena on kuulemma päästä jouluksi kotiin.

Remonttia on edessä valtavasti, vaikka talo onkin peruskunnoltaan hyvä. Talo edustaa uskollisesti kaunista 80-lukua, minkä vuoksi kaikki pinnat menevät uusiksi. En haluaisi jättää juuri mitään alkuperäistä näkyviin, mutta jossain on varmaan pakko joustaa, koska kokonaisen talon remonttiin uppoaa euro ja toinenkin. Harmillista on se, että talossa on tehty hiljattain remontti, jonka seurauksena talo on hyväkuntoinen, mutta materiaalivalintojen vuoksi täysin väärän värinen ja hengeltään aivan väärällä vuosikymmenellä.Näiden tilalle täytyy kehitellä aivan jotain muuta! 
Nyt on kuitenkin keskityttävä remontin sijaan harjoittelun viimeisiin viikkoihin ja muuttolaatikoiden pakkaamiseen. Huomenna siis työpäivän päätteeksi edessä muuttolaatikoiden hamstrausta kaupoista!


2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin :)
    Mielenkiinnolla jään odottelemaan remonttipostauksia. Ja sittenhän teidän loppuelämä on yhtä remppaa :DDD
    nimimerkillä kohta 8 vuotta takana ja joka vuodelle löytää jotain pientä rempattavaa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Remonttia päästään aloittamaan näillä näkymin vasta kesäkuussa, koska toukokuu menee ulkomailla. Mutta varmasti paljon remonttipostauksia tiedossa! Nyt on niin suuret suunnitelmat remontin suhteen, ettei varmaankaan kaikkea saada tehdyksi - pitempi urakka siis tiedossa. Ja ainahan on vielä se piha.. ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...