torstai 3. maaliskuuta 2011

Hääjuttuja.


En ole mikään korttiaskartelija, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrin aina tekemään itse kortit. Omin kätösin tehdyt kortit tuntuvat jotenkin henkilökohtaisemmilta, koska toista samanlaista ei voi eteen tulla. 
Tämä kortti oli erityisen tärkeä, koska se oli siskolleni ja hänen miehelleen. Mielessä pyörinyt malli siirtyi konkreettiseen muotoon, minulle niin ominaiseen tapaan, vasta häitä edeltäneenä iltana.

Häät olivat aivan ihanat, kauniit ja musiikintäyteiset! Yksi koskettavimmista hetkistä oli siskoni työkaverin kirkossa laulama John Lennonin kappale "Grow old with me". Jos jonkin kappaleen haluaisin myös omiin häihini, se olisi ehdottomasti tämä. Ehkä en kuitenkaan matki siskoani. :)Vaikka häistä on jo viikko, lojuu juhlavaatteita vieläkin pitkin poikin asuntoa ja matkalaukutkin on purkamatta eteisessä. Kulunut viikko onkin ollut todella kiireinen! Päivät ovat järestään kuusitoista tuntisia rupeamia, mutta onneksi ihan pian alkaa L-O-M-A!...tai ehkä sittenkin "loma", koska opiskelijahan ei tässä vaiheessa opintoja pääse vahingossakaan lomailemaan ja irtaantumaan kirjoitushommista. Ehkä kuitenkin voi levätä viikonlopun, nukkua pois kertyneet univelat ja purkaa viikon eteisessä lojuneet matkalaukut. Tanssikengät menevät kaappiin jemmaan odottamaan seuraavia kekkereitä. Kauan eivät kengät kuitenkaan ehdi pölyttyä, sillä tajusin tänään, että muuttoomme on enää alle KAKSI kuukautta. Paniikki tässä vielä tulee, kun aika loppuu elämästä!

3 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään antaa aina itse tehdyn kortin, se tuntuu aina lämpimältä ajatukselta! Kaunis tuo hääkortti!

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään myös antaa ja saada itse tehtyjä kortteja. Ja juuri samaan tapaan, teen kaiken myös ihan viime tingassa...hyvä kun ehtii liimat kuivua ennen antamista ;o)

  Mukavaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Paula! Ja mukavaa sunnuntai-iltapäivää Kisu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...