tiistai 15. helmikuuta 2011

Nachopizzaa. Nam.

Tämä ruoka kuuluu ehdottomasti kategoriaan "mättöä". Resepti on alunperin kaveriltani saatu, mutta se on varioitavissa loputtomasti omien mieltymysten mukaan. Jauhelihan tilalle voi vaihtaa esimerkiksi kanaa.
Koska pizzan voi helposti jakaa osiin, voi jokainen voi päättää itse, mitä laittaa sipsipohjan ja juuston väliin. :)






Pellillisen perusresepti, esimerkiksi näin:

- pussi tortillasipsejä
- jauhelihaa 600 g
- kaksi paprikaa
- pari sipulia
- 1 prk juustodippiä
- juustoraastetta reilusti

Lisäksi, esimerkiksi:
- salsaa
- jalapenorenkaita
- ranskankermaa tms.



Sipsit ladotaan pellin pohjalle, sitten loput ainekset: ruskistettu ja maustettu jauheliha, pilkottu paprika, silputtu ja kuullotettu sipuli, duustodippi ja juustoraaste. Uunissa pizza paistuu n.15-20 minuuttia 200 asteen lämmössä eli kunnes juusto on sulanut ja kauniin väristä. Pizzan voi tarjoilla esimerkiksi salsan, jalapenorenkaiden ja raikkaan salaatin kanssa. Maistuu! :P

4 kommenttia:

  1. Ohhoh..onneks en ole laihiksella - tuota on pakko testata. Suu on nyt täys kuolaa :P

    VastaaPoista
  2. Hahaha! :D Tästä on tullut meillä perjantai-iltojen kestosuosikki. Ite en tosin pidä tuosta juustodipistä ja jätän aina yhden kulman ilman, mut mies vois vetää sitäkin purkillisen! ;D

    VastaaPoista
  3. No tämäpä olikin ihan uusi tuttavuus, pitää kokeilla ihan ehdottomasti, kun meillä pojat muutenkin noitten tortillasipsien perään ja tässä hoituu pohjanteko taatusti helposti, kiitos tästä.

    VastaaPoista
  4. Kiva juttu, että tästä reseptistä on iloa muillekin! :) Pohja on kyllä helppo ja nopea tehdä! Pizzan teko onnistuu sen vuoksi myös isommilta lapsilta, joilla jo veitsi pysyy turvallisesti käsissä..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...