keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Värikriisi!

Päätin jatkaa neulontaharjoituksia tekemällä huovutetut palatossut. Neulotut palatossut minulla on viimeksi ollut ala-asteen toisella luokalla, joilloin hoitotätimme neuloi kaikilla hoitolapsille omat tossut. Jonnekin on nekin tossut hukkuneet vuosien varrella.

Projekti lähti muuten hyvin käyntiin, mutta tänään iski värikriisi. Ostamani värit eivät ehkä sittenkään ole ne, joista tossut haluan. Värivalikoima oli hieman puutteellinen Prismassa lankoja ostaessani, minkä vuoksi näihin päädyin. Luulin haluavani jotain väriä, mutta nyt kuitenkin kaduttaa. Tai ainakin arveluttaa. En tiedä, pitäisikö jatkaa vai lopettaa suosiolla ja ostaa toista lankaa! Apua.

Näissä väreissä nyt vain on jotain pielessä. Saa nähdä, käynkö kuinka pian ostamassa tilalle turvallisen valkean ja harmaan. Sitten pitää vain miettiä, mitä ihmettä teen näistä langoista!


1 kommentti:

  1. Heti tuli mielikuva sellasista ruututossuista... pitäisköhän tehdä itelleenkin. Mun silmään tuo väriyhdistelmä näyttää hyvältä, mutta ne on niitä mielipide asioita. Harmaa ja valkonenkin sopii hyvin sekaan(nimimerkillä kokemusta on 34,5 m2 verran). Odotan innolla lopputulosta nähtäville, että tiedän, pitääkö itekki alkaa väkertää tällasia, kunhan on ensin saanu maton, villapaidan ja pöytäliinan valmiiks. Tulen siis varmasti takaisin.. Oi jospa vaan olisi enemmän aikaa itellä kaikenlaiseen väkertelyyn..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...