keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Matonkuteesta virkattuja korejaEilen illalla valmistui pari trikookuteesta virkattua koria kylppäriin, vaikkakin tätä edelsi paljon purkamista! Ohjetta noudattaen korit onnistuivat kuitenkin ongelmitta. :)

Ohjeena käytin Kangasaitan ohjetta hieman sovellettuna. Itse tein koreihin melko paljon pienemmät pohjat ja matalammat seinämät. Lisäyksienkin kanssa hieman sovelsin, koska en jaksanut juuri laskeskella kierroksia... (ja juuri tämän laiskuuden vuoksi työni niin usein epäonnistuvat.)

Korit olivat todella helppoja tehdä, joten varmasti onnistuisi näiden virkkaaminen myös koulussa oppilaiden kanssa. Yhden korin tekemiseen ei myöskään montaa tuntia mennyt, joten yhdessä illassa tekee helposti useammankin korin telkkaria katsellessa! :)


11 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja blogissasi. Löysin blogilistan kautta tänne ja piti selata pikakelauksella koko blogi läpi. Tulen uudestaankin :)

  Hienot korit sait lopulta aikaan, purkamisesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nija! :) Pitäisi vain noudattaa ohjeita, eikä lähteä aina soveltamaan omasta päästä. Välttyisi sillon monelta harmilta! Toisaalta näistä mokista ainakin oppii! :D

  Nämä korit oli onneksi nopeita virkata, joten pieni purkaminen ei ollut niin kamala juttu...

  VastaaPoista
 3. Upeita koreja olet virkannut. Säilytyskoreja ei koskaan ole liikaa!

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla :)

  Kivoja koreja olet tehnyt, mulla ei toi virkkuukoukku koskaan ole pysynyt näpeissä.

  Lukaisenpa vielä muutkin postauksesi läpi.

  VastaaPoista
 5. Kivoja koreja, ja niitähän ei ole koskaan liikaa. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Ajattelinkin, että vois tehdä vielä pari lisää! Tuota säilytettävää tavaraa kun on ihan kiitettävästi!

  Mietin tässä myös, josko sitä saisi virkattua tuohon jonkun fiksun kannen. Pitääpä kehitellä...

  VastaaPoista
 7. Upeaita koreja olet tehnyt, täytyy jäädä seurailemaan kaunista blogiasi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Johanna! :) Koreja on syntynyt tämän postauksen jälkeen jo monta lisää! Ne on niin helppoja ja nopeita tehdä! Voi olla, että tämä on se juttu, jolla muistetaan sukulaisia tänä vuonna jouluna.. (koskaan ei ole liian aikaista suunnitella ensi joulua! ;D)

  VastaaPoista
 9. Olit käynyt blogissani vierailulla,Kiitos :) Vastavierailulle tulin,Ihania koreja olet tehnyt! Pitää varmaan kokeilla tuolla ohjeella,jospa onnistuisin tekemään hieman onnistuneemmat korit meille kun mitä oma sähellykseni oli :D

  VastaaPoista
 10. Etsin Googlen kautta virkattujen korien mallia, suuri kiitos, että olit lisännyt tekemälläsi ohjeella linkin blogiisi! Aivan mahtavia olet tehnyt, juuri tällaisia itsekin aion nyt siis tänä iltana koittaa väkertää. Kiitos siis vielä ohjeesta ja kuvista! :) Sinulta voi varmaan apua kysellä jos neuvonpaikka tulee?

  VastaaPoista
 11. Hienoja koreja! Samaa ohjetta aion lähteä kokeilemaan ja samalla trikookuteiden virkkaamista ihan ensimmäistä kertaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...