torstai 16. joulukuuta 2010

tj 1.

Enää yksi päivä ja sitten alkaa loma. Mikä ihana sana: LOMA! :) 
Jo on sitä odotettukin, kaksikymmentä suunnattoman pitkää viikkoa! 


Nyt viimeisenä iltana, ennen viimeistä ylitsepääsemättömältä tuntuvaa tenttiä, tuntuu siltä, ettei jaksa enää yhtään mitään. Voimat on loppu ja aivoista viimeinenkin aivosolun anti vuodatettu armaalle kasvatustieteelle. Epäilyttää, saanko tiristettyä huomenna enää yhtäkään tiedonpisaraa paperille. Yritettävä on silti. Ja palkintona seuraa joka tapauksessa loma, oli tietämykseni miten vähäistä tahansa.

Loman viettoa varten kävin tyhjentämässä kirjaston äänikirjoista. Tarjonta on aikuisille melko vähäistä, minkä vuoksi välillä pitää turvautua myös lasten- ja nuortenosaston valikoimiin.

Lasten äänikirjojen lainauksen voi aina perustella sillä, että opettajan on hyvä tuntea lastenkirjallisuutta. Todellisuus on kuitenkin se, että nautin monista lapsuuden suosikkikirjoista edelleen, vaikka osaankin ne ulkoa! Voisi lomalla kerrata taas pitkästä aikaa vaikkapa Anni Swanin tuotantoa.

Näiden kahdeksantoista kuunnelman ja äänikirjan parissa kuluukin rattoisasti seuraavat lomapäivät. Parasta on se, että niitä kuunnellessa voi samalla puuhailla muiden projektien parissa. Tehokasta!


Enää kahdeksan yötä jouluun. Tänään tuli ensimmäinen joulukortti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...