torstai 2. joulukuuta 2010

Tervetuloa blogiini!Olen jo useamman vuoden seurannut aktiivisesti erilaisia ihania ja inspiroivia blogeja. Niiden selailuun ja ihasteluun menee päivässä helposti useampikin tunti. Blogeista olen poiminut parhaita ideoita erilaisiin omiin projekteihini. Ja niitä projektejahan tällä naisella riittää! Olivatpa ne sitten askarteluprojekteja, sisustusprojekteja, elämänhallintaprojekteja tai opintoihin liittyviä projekteja - aina on yksi tai useampi projekti vireillään ja levällään.

Projekti on wikipedian mukaan tarkkaan suunniteltu hanke tietyn päämäärän saavuttamiseksi. Minun projektini ovat usein kuitenkin malttamuuteni vuoksi suunnittelemattomia ja huonosti aikataulutettuja. Ikuisuusprojekti on yleisin projektini, mutta päämäärä on yleensä aina sama: ilahduttaa itseä ja ystäviä, sekä viettää vapaa-aikaa mukavan ja mielenkiintoisen puuhastelun parissa.

Erityisesti näin joulun alla kaikenlaisia projekteja riittää. Tänne blogiin ajattelin arkistoida niistä joitakin, ihan omaksi ilokseni. Opiskelu hieman haittaa projektien edistymistä, mutta onneksi edessä on pitkä projektien täyteinen joululoma! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...