torstai 9. joulukuuta 2010

Ompelutarvikkeet järjestykseen

Koska en ole kummoinen ompelija, en myöskään omista suurta määrää ompelutarvikkeita. Ehkä juuri vähäisen määrän vuoksi, neulat ja langat ovat aina hukassa, milloin minkäkin askartelulaatikon pohjalla. Tästä tarpeesta sain idean tehdä rasian ompelutarvikkeille. Minulla oli jo pitkään ollut käyttämätön puinen laatikko, jonka olin joskus ostanut jemmaan Tiimarista.

Tässä rasiassa kokeilin ensimmäistä kertaa decoupage lakkaa isommilla pinnoilla. Tuli todettua, että tarvitsen selvästi lisää harjoitusta! Pinnasta ei nimittäin tullut kaikkein tasaisin mahdollinen.

Käytin rasian pintaan melko ohuita lautasliinoja, mikä selittää osaltaan ryppyisen pinnan. Nämä pinkit lautasliinat ovat jonkin vuoden joululahja DNA:lta - ovat siitä asti lojuneet kaapissa käyttämättöminä. Rasian sisälle käytin lautasliinan alimman kerroksen, johon oli himmeällä vaaleanpunaisella tähtiä ja lumihiutaleita. Sama teema jatkuu siis myös rasian sisälle.


Jotta tästä pinkistä hullunkurisesta rasiasta tulisi vielä hieman hullumpi, liimasin siihen vielä kolme softiskukkaa kruunaamaan kokonaisuuden. (Kukat paikkaavat myös pari sotkuisinta kohtaa) Lisäksi merkkasin kanteen vielä nimeni, jotta rasian ylpeästä omistajasta ei voi olla epäselvyyttä.


Tarvikkeet eivät enää katoa! Jos vain muistaa laittaa ne ompeluksien jälkeen takaisin rasiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...