sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulumessuja, joulumarkkinoita, joulumyyjäisiä...

Tänään on riittänyt kaupungissa jouluista ohjelmaa! Vaikka ulkona oli todella kylmä ilma ja tuuli entisestään pahensi pakkasen purevuutta, oli ihmisiä kuitenkin todella paljon liikkeellä. Ihmekös se, kun on jo 4. adventti ja joulu on enää muutaman päivän päässä...

Messuilla ja myyjäisissä oli paljon katseltavaa ja ihasteltavaa! :) Yleisenä huomiona kuitenkin se, että olipa harmillisen kallista. Vaikka monet käsityöt olivat hurjan ihania ja nerokkaita ideoita, olivat ne opiskelijabudjetille aivan liian kalliita. 


Joidenkin pöytien hinnat tuntuivat suorastaan riistolle, jos vertaa materiaalikuluja ja työmäärää myyntihintaan. Joukkoon mahtui kuitenkin myös poikkeuksia! :) Ja vaikka kaikki ei ollut niin edullistakaan, voi laadukkaasta, paikallisesta käsityöstä kuitenkin maksaa aina hieman ekstraa...

Mukaan reissulta tarttui tämä ihana vihreä meikkipussi. Myyjä oli niin mukava tyttö, että olisin voinut ostaa useammankin! :)

Lisäksi ostin lankakukkia, kehäkukkavoidetta, mustikka- ja tyrnimarjajauhetta ja kuivattua tilliä.

Myyjäisistä löysin vielä kynsikkäiden ja ranteenlämmittien jonkinlaisen yhdistelmän. Täydelliset minulle, joka palelen joka paikassa vuoden ajasta riippumatta...Näitä lankakukkia osaisin varmaan tehdä itsekin! Ostin kuitenkin nämä messuilta, kun eivät olleet kuin euron kappale.

Olen aiemmin tehnyt kukkia vain paperinarusta sillä kaikkein yksinkertaisimmalla mallilla. Seuraavaksi voisi kokeilla tällaisesta paksummasta villalangasta.


Illalla Kuorosodan finaalia katsellessa valmistui vielä muutama paukkukarkki. Vielä tosin urakka jatkuu ennen joulupyhiä, koska perhettä meillä riittää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...