torstai 30. joulukuuta 2010

Ihania kirpparilöytöjä!


Kerrankin tein kirpparilla hyviä löytöjä, edullisesti! :)

Jälleen tuli kuitenkin tehtyä se havainto, että osa myyjistä pitää pöydissään todella korkeita ryöstöhintoja. Tuskin kukaan niin kallista tavaraa edes ostaa. Yhdessä pöydässä oli esimerkiksi lasten erilaisia kesähattuja hintaan 8-15 euroa - kaupastakin voisi saada halvemmalla!

Löydin kuitenkin muutaman poikkeuksen pöydistä, joissa oli kirpparille soveliaampia hintoja...Nämä suorakaiteen muotoiset Hackmanin alumiiniset vuoat olivat vain euron kappale. Mielestäni siis ihan hyvä löytö! Vuoat ovat hyvässä kunnossa ja pieni patinahan pinnassa on vain nättiä...

Olin etsinyt tällaisia jo pidempään ja kysyntää tuntuu olevan, koska näitä näkee kirppareilla melko harvoin. Tai jos sattuu löytämään, niin hinta saattaa olla vaikka kymmenen euroakin.
Eurolla löytyi myös Järpenpään alumiinitehtaan kakkuvuoka. Se oli ulkopinnaltaan kullanvärinen, mutta hion varmaan pinnan takaisin alumiininväriseksi.

En ole vielä varma, mitä näillä vuoilla teen. Uskon niille kuitenkin löytyvän hyvin pian käyttöä, esim. näin Suklaamarengin tapaan pöytäkoristeena

Mukaan tarttui myös Yhteisvoimin-lehden vuosikerta kirjana. Alkuperäinen hinta kirjalla oli huimat 20 euroa! Kirja oli kuitenkin päätynyt poistokirjoihin, joita sai vitosella kokonaisen laatikon.

Kassalla tälle yhdelle kirjalla tuli lopulta hintaa vain 20 senttiä! Todellinen LÖYTÖ siis! Kirjan hauskoja artikkeleita ja mainoksia tulee varmasti käytettyä monenlaisiin askarteluihin. Joku aika sitten Strömsössä tällaisia 50-luvun lehtikuvia käytettiin magneettikalenterin tekoon.


4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia! kunpa meilläkin päin olisi kunnon, siis Kunnon, kirppari mistä tehdä löytöjä. Näistä tulee varmasti kaikkea kivaa!
  Kysyit blogissani niistä kynttiläpurkeista. Ihan kierrätyskamaa, soijamaitojauhepurkkeja :)Tarkempaa tietoa vastailin ko.postaukseen.
  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Nyt on yllättävän hyviä löytöjä sattunut omalle kohdalle. Ehkä niin moni on tyhjennellyt kaappeja joulusiivouksissa! :) Yleensä en löydä juuri mitään..

  Pitäisiköhän itse alkaa tarkoituksella juomaan jauheesta tehtyä soijamaitoa..? ;D Niin kivoja nuo purkit! No, ehkä en vielä heittäydy näin epätoivoiseksi. :D

  Mukavaa uutta vuotta myös sinulle Anne!

  VastaaPoista
 3. Oi, että! Tiiäkkö, että mie löysin kans kirpparilta yhen tollasen kakkuvuan ja ostin tietenki. Nyt vasta tajusin, että täältähän mie siihen inspiraation sain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noista vuoista on vaikka mihin! :) Mulla on tuolla kaapeissa monta jemmassa erinäisiä askarteluja ja sisustusjuttuja varten. Tuo kirja on edelleen hukassa muuttotavaroissa, mutta kyllä se siellä JOSSAIN on jemmassa! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...