torstai 30. joulukuuta 2010

Idea ensi vuoden joulukortteihin...


Kirpparilta löytynyttä kirjaa selaillessani sain idean ensi vuoden joulukortteja varten! Eihän vielä voi olla liian aikaista...?

Joulukuun numerossa on paljon jouluaiheisia kuvia ja mainoksia. Esimerkiksi näitä viereisen kuvan "Joulunaurua" osion kuvia voisi hyvin käyttää joulukortteihin!

Myös erilaiset jouluruokien ja -leivoinnaisten voisivat olla käyttökelpoisia. Silloin en tosin ehkä raaski käyttää alkuperäisiä reseptejä, vaan täytyy yrittää kopioida hauskimpia reseptejä skannerilla. Tulosteen mukana tosin häviää myös osa näiden kellastuneiden papereiden tunnelmasta...


3 kommenttia:

 1. Hei! Löysin yllättäen ihanaan blogiisi! Sullahan on ollut hyviä löytöjä kirpparilta, kyllä itekin jo mietin ensjoulun korttiaiheita!! Tuo golf-mailan "pipo" sai kyllä hymyn huulille, ihana keksintö!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula! :) Pitääpä käydä vastavierailulla myös sun blogissa. Tuosta suojuksesta tuli kyllä aika koomisen näköinen.. Saa nähdä, kehtaako mies sitä ens kesänä kentällä käyttää! ;D

  Ja mun mielestä ei ole koskaan liian aikaista miettiä seuraavaa joulua! :D

  VastaaPoista
 3. On aina sama ongelma noiden vanhojen ihanien lehtien ja kirjojen kanssa - ei millään raaski leikellä vaikka niistä saisi vaikka mitä ihanaa. Onneksi monistamalla väritulostimella saa myös taustavärin mukaan. sitten kun vähän kurttaa paperia ja sitten oikoo, saa kummasti oikeaa ilmettä mukaan:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...