maanantai 6. joulukuuta 2010

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Tänä vuonna päätin paikata aukon yleissivistyksessä, tehdä poikkeuksen ja katsoa itsenäisyyspäivän kunniaksi Tuntemattoman sotilaan, vaan eipä se onnistunut tänäkään vuonna! Jaksoin katsoa alun, jonka jälkeen harhauduin joulukorttiprojektin pariin ja eksyin takaisin telkkarin ääreen vasta viimeiseksi vartiksi. Ehkä vain on tehtävä niin, että etsin elokuvan käsiini dvd:n muodossa ja katson sen vähemmän kiireiseen vuodenaikaan. Tulisi sitten tämäkin sivistyksen aukko paikattua!
Tänään saatiinkin kaikki viimeisetkin joulukortit valmiiksi. Nyt on vielä edessä joulukirjeiden rustaaminen korttien "liitteeksi". Onneksi vielä on tämä viikko aikaa kirjoitella. Perinteen mukaan kortit lähtee postiin vasta viimeisenä päivänä, jolloin saa laittaa vielä edullisemmalla postimaksulla kortit jakeluun.

Toinen projekti on tällä viikolla vielä etsiä kaikki tarvittavat osoitteet! Vaikka kuinka yrittäisin pitää sukulaisten ja kavereiden osoitetietoja yllä, joka vuosi jonkun osoite puuttuu tai sitten kyseinen henkilö on muuttanut. On jotenkin teennäistä kysellä osoitteiden perään: "En toki ole ainakaan joulukorttia sinulle lähettämässä, mutta silti haluaisin tietää osoitteesi.." ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...